Elő a gumitutajokkal! – Gumimatrac találkozót szerveznek Balatonföldváron

2016. 07. 05., kedd, 09:48

Elő a gumitutajokkal! – Gumimatrac találkozót szerveznek Balatonföldváron

Naponta több tucat meghívást kapunk különböző rendezvényekre e-mailben és Facebookon egyaránt, amiknek nagy részét ásítva hajítjuk a kukába, viszont erre a ma érkező meghívóra felkaptuk a fejünket.

Szombaton szervezik meg ugyanis az első Gumimatrac Találkozót Balatonföldváron, a Nyugati strandon. Az esemény, ahogy a leírtakból ki tudjuk venni, egy random rendezvény. Valószínűleg néhányan gondoltak egyet és hasukra csapva azt mondták a kerítés mellett sorakozó matracokra tekintve: szervezzünk gumimatrac találkozót!

 

 

Mivel a baromságokra mindig vevő a nép, nem is csodálkozunk, hogy már közel 2000 résztvevőt számlál a jelentkezők száma, ami szombatig bőven duzzadhat még.

Az esemény leírása így hangzik:

Tehát jövő héten hozd magaddal a csomagtartóból előkapart, padláson porosodó, nagyidtól kölcsönkért gumimatracodat. Legyen akár sárga pöttyös vagy krokodil-póni formájú.
Barátok, sok naptej, szőrös hátak, bikini vonalak, lángos, fröccs és sör.
Mutasd meg mid van.
Találkozzunk július 9.-én a vízben.

 

Mi is kíváncsian várjuk a fejleményeket az ország első gumimatrac talijáról, abban viszont már most teljesen biztosak vagyunk, hogy Földváron egy napra színessé válik a Balaton vize.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: