Van egy fesztivál, ahová ingyen mehetsz, ha kaposvári vagy!

2016. 07. 01., péntek, 10:14

Van egy fesztivál, ahová ingyen mehetsz, ha kaposvári vagy!

Fesztiváloznál a nyáron, de nincs rá pénzed? Akkor van egy jó hírünk! A mezőtúri East Fest idén meghirdetett 4 ingyen városa között Kaposvár is szerepel, így ha te is itt laksz, és ezt igazolni tudod, nem kell fizetned a belépőért.

A Mezőtúri Városi Strandon megrendezésre kerülő East Fest az „Ingyen Város Program” keretében idén két határon belüli és két határon kívüli várost jelölt meg – Zalaegerszeg, Kaposvár, Újvidék, Marosvásárhely. A jó hír az, hogy így TÉNYLEG ingyen mehetünk a fesztiválra – csak egy személyi és lakcím kombó kell hozzá. A rendezvényt július 27-30. között látogathatjuk.

 

Elég király fellépők lesznek

Habár a fesztivál oldalán a programok fül alatt még hirdeti a kecske, hogy látogassunk vissza később, Facebook oldalukon már beharangozták a fellépőket. Lesz Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega, Brains, Halott pénz, Wellhello, Irie Maffia és Stadiumx...

 

Egyéb programok

Maga a rendezvény egy ligetben, parkos környezetben kerül megrendezésre, így nap közben sem kell unatkoznia senkinek. A strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások színesítik majd az éjszakába nyúló bulizást.

 

Árak

Ha nem vagy kaposvári, de elmennél a fesztiválra, akkor sem kell parázni, a jegy-és bérletárak alapból nem földbedöngölősek. A bérlet július 28-ig 9.990 Ft, helyszínen pedig csap egy ezressel több. A bérletárak magukba foglalják a szerdától vasárnapig tartó ingyenes strandhasználatot és kempingezést. A napijegy elővételben és a helyszínen is 3.990 Ft. 

További jó hír, hogy a belépők mellett a kaja-pia szekció is baráti. Egy korsó sör kb 300 Ft körül lesz kapható, és 1000 Ft-ból simán ki tudod hozni a kajádat is. LIKE.

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: