2016. 07. 01., péntek, 08:10

Még mindig vannak akik bedőlnek – újabb kamu terjed a Facebookon

Nem múlik el úgy egy nyamvadt hónap, hogy valami orbitális hülyeség ne ütné fel a fejét a Facebookon. Azt hittük a június más lesz, itt a nyár, megtisztítja a fejeket, nem facebookozunk annyit, nem dőlünk be már mindennek...

 

Aztán mégsem így lett, és a nyár első hónapjának utolsó napján szembesülnünk kellett a következő szöveggel:

 

Hivatalos hirdetés!Megjelent a médiában és a TF1-en, hogy a Facebook belépési díjat kér ezentúl: 5,99€ur. Annak érdekében, hogy megmaradjon a magánéleti státuszod . Ha bemásolod ezt az üzenetet az oldaladra, ingyenes marad (bemásolni, nem megosztani) ha nem, holnaptól minden publikációd nyilvánossá válhat.Sőt, a törölt üzenetek vagy a nem engedélyezett fotók is. Végül is, egy egyszerű bemásolás nem kerül semmibe. Ez mostantól hivatalos.
Hivatalos, 10.33-tól. A tévé is leadta. A Facebook fizetőssé válik ettől a nyártól. Ha bemásolod ezt a faladra, a fiókod kék lesz és a Facebook ingyenes marad számodra. Add tovább ezt az üzenetet, ha nem fiókodat törlik

 

Nagyon nincs mit hozzáfűznünk, akkor hülyeség az egész. Egyszerűen nem hisszük el, hogy ezt egynél több ember képes benyalni, és kiposztolni a falára. 

 

 

Értjük, hogy benne van 12.532 alkalommal, hogy "Hivatalos", de attól még a ló sem lesz zebra, ha csíkosra festjük. Sőt még attól se lesz hihetőbb a sztori ha már "a tévé is leadta", bármennyire hihetetlen is. 

 

 

 

Gyerekek, légyszi: Ne! Ne, ne, ne, ne…

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: