2016. 06. 29., Szerda, 16:31

2016-os nyári körömtrendek Kaposváron

Végre beköszöntött az igazi nagybetűs NYÁR, amikor is még nagyobb hangsúlyt fordítunk a praclijainkra. Ennek okán körbeérdeklődtünk a körmösöknél, milyen köröm trendeket csípnek a kaposvári lányok, hölgyek. Színek, formák, díszítés, mindent alaposan körbejártunk a kérdés feltérképezésére.

Színek és árnyalatok

Mivel a nagy meleg kicsit késve érkezett, sokan még mindig a tavaszra jellemző pasztell, illetve nude színeket választották júniusban. Népszerűek a rózsaszín, sárga, türkiz és világoskék különböző árnyalatai, de kapós a fehér köröm is.

Az elmúlt 1-2 hétben észrevehető, hogy elkezdtétek a nyárra jellemző rikító, extrém színeket felnyalatni, mint a neon rózsaszín, zöld, sárga, de a metál és arany darabok se hiányoznak a 2016-os köröm divatból.

Minta-díszítés

Az idei év smink és ruha trendjei az egyszerű és letisztult stílust követik, így nem csoda, hogy rengeteg ember kezén egyszínű felfestést láthatunk. A cifra minták teljesen kimentek a divatból, maximum egy-egy vékony vonallal dobjátok fel a színeket.

A kövekkel való díszítés még mindig a forradalmát éli, de már nem csak a szimpla ezüstös csillogású darabokat választjátok. 2016-ra óriási választék áll rendelkezésünkre, a szivárvány összes színében rakathatunk a körmeinkre belőlük. Az idei év sztárja egyértelműen a Multi Color, azaz rengeteg árnyalatban ragyognak a kövek. Anno egy-egy darabot mertünk csak a művekre illeszteni, most akár több, különböző méretű kő is felkerül.

Hossz és forma

Az általános vélemény az, hogy idén a pici körmöket preferáljátok. Az ok egyszerű: kénytelenek vagytok a munka-házimunka miatt ezt választani, na meg ezernyi más szempontból is praktikusabbak, mint a hosszabb Szörnyella de Frász-féle társaik. A kérdésemre, miszerint a kerek vagy a négyzetes alakú körmök mennek jobban, azt a választ kaptam, hogy változó, ám inkább a természetes kerek megoldások mennek, mint a körmök formája.

Egy vagy több színben pompázó kezek?

A szimpla franciát szerencsére egyre kevesebben vállaljátok, aminek én külön örülök, mert kissé unalmasnak tartom őket. Helyette leggyakrabban két kontrasztban álló árnyalatot festettek fel. Népszerű még egy-egy szín fokozatosan világosuló árnyalatai, vagyis az ombre festés.

Én kíváncsian várom, hogy ezután mennyire merészkedtek majd ki a biztonsági zónából és kértek egy-egy extrémebb, erősebb színt. Itt a nyár, merjetek kreatívkodni, pakoljátok tele kövekkel a praclitokat, hiszen most úgy tűnik ez a trendi!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: