2016. 06. 07., Kedd, 15:19

Hétvégétől újra nyitva a balatonlellei Kertmozi

Még 2013-ban zárta be kapuit a balatonlellei kertmozi, mivel az analógból digitálisra való átállásra több milliót kellett volna költenie. Idén szerencsére a Sió Mozi csapata meglátta benne a potenciált, végeztek egy nagyszabású "dzsungeltalanítást", felturbózták a technikát és újranyitották. Ettől a hétvégétől újra filmezhetünk.

A környezeten csak minimálisan finomítottak, mert ahogy mondják, szerették volna meghagyni az igazi balatoni kertmozi-hangulatot. A 370 fő befogadóképességű helyen maradtak a régi székek is, így jó ha egy párnát vagy pokrócot magatokkal visztek. 

A vetítőgépet lecserélték egy a multiplex mozikban használatos darabra, és a hangosítást is felújították egy Dolby Digital 5.1-es hangrendszerre. A nagyobb mozikhoz hasonlóan, a büfében itt is kapható lesz majd popcorn, rengeteg féle üdítő és nachos is. Olé!

A filmekről annyit, hogy nem lesz semmi gagyizás, premier filmeket vetítenek majd. A teljes áru jegy 1.200 Ft, a gyerek-diák-nyugdíjas pedig 1.000 Ft-ba fog kerülni. Az első nyitvatartási dátum június 10-11., de folyamatosan csak június 16-tól találjátok majd nyitva a Balaton immár legnagyobb fedett moziját. 

A júnusi program

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: