2016. 06. 03., péntek, 12:57

Szombaton uralmuk alá hajtják az extrém sport parkot a bicósok!

Ebben az életben először kerül megrendezésre az I. Bike of my life Dirt & Park, akarom mondani az "Életem bicója" névre keresztelt verseny a kaposvári skateparkban.


Az eseményt Vargha Márió, Egly Kyra és Bíró Péter Márió szervezik, a Kaposvári Extrém Sport Egyesület közreműködésével. A srácok (+Kyra) már hetek óta gőzerővel készülnek a június 4-i versenyre. A dirt pályát a kaposvári krú feltuningolta és neves támogatókat is sikerült megszerezniük az eseményre. A támogatók sorában felsorakozik a Monster Energy Drink, Skullcandy Hungary, Hoppipolla Headwear Hungary, Szentkiralyi ásvanyviz, hogy csak pár nevet említsek.

 


Háttérzajnak DJ pörgeti majd a talpalávalót és még Knézi Jenőt is megszégyenítő szpíkerek kommentálják majd a riderek trükkjeit. Éhínségetek csillapítására pedig belenyalhattok majd egy jó somogyi pöribe is.

 

 

De hogy a lényegre térjek! Lesz itt kérem profi, amatőr és junior kategória is, így minden korosztály megmutathatja mit tud. 


 

Az idő miatt nem kell aggódni, hiszen az elemek alatt mindenki meg tudja majd húzni magát, a park pedig gyorsan szárad. Az AfterParty a Grund Bár & Pub-ban kap majd helyet, ahol nagyon baráti italárakkal és pöpec zenékkel várnak majd mindenkit.

 

 

Legyél rider, érdeklődő vagy csak leskelődő a dombról, szombaton irány a Kaposvári Extrém Sport Park, mert biztos nagyon király szetteket fognak nyomni a srácok!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: