2016. 06. 01., szerda, 14:54

Haláli társkereső hirdetések Kaposvárról

A kapcsolatteremtés egy speciális módja a társkereső hirdetés. A hirdetések megjelenítési módjai, helyei változtak ugyan az idők során, de a hirdetők céljai változatlanok: megtalálni az ideális társat. Van, aki ezt nagyon komolyan veszi és van aki minden igyekezete ellenére viccet csinál profiljából. Most az általunk talált legviccesebb kaposvári adatlapokból szemezgettünk!

A Szomorú szamuráj (aka. Mester)

 

Szereted a harcművészeteket? Imádod a szamurájos filmeket? Akkor megtaláltad álmaid pasiját! George – aki sajnos most nem a dzsungelből jelentkezik – igazi harcos. Még a buszon is mesternek szólítják! Egyszerűen olyan kiválóan bánik a kardokkal, hogy a képzett harcművészek fejvesztve iszkolnak előle! Főleg, mikor bemutatja azt a hiperszuper, általa tökéletesített mozdulatsort, amelyet még egy sógun sem lenne képes hatástalanítani. Mondjuk, ha csak annyira képes forgatni a fakardot, mint ahogy a nyelvtani szabályokat alkalmazza, nagyon nincs félnivaló... Maximum az anyukájától, aki a szomszéd szobában alszik…

 

A vízen járó motocrossos

 

A Kaposváron élő 20-as éveit „taposó” Balázs imád motorozni, főzni, sportolni és „két lábbal a földön járni”. Ezt fűszerezte azzal, hogy mivel vízen nem képes egyelőre, az új párjával biztosan képes lesz… Ilyen képességek birtokában csodálkozunk, hogy eddig nem sikerült neki párt találnia. Főleg, ha még azt is hozzátesszük, milyen magas IQ-val rendelkezik. „Inteligens típúsú” lévén kicsit még ugyan hiányos a helyesírása, de azért hiszünk neki.  Ha már ő kérte.

 

Az elvarázsolt boszorkány

 

Ha egy igazi vörös boszorkányra vágysz, ne habozz, most itt a lehetőség! Ám érdemes vigyázni, ugyanis természetfeletti szkilljeivel téged is örökre elvarázsol! Persze csak akkor, ha te is rendelkezel különleges képességekkel. Gondolhatunk itt akár a gondolatolvasásra (pl: fél üveg vodka után), levitációra (erre jók a David Copperfield videók) vagy egyszerűen egy kanál elhajlítására (lásd: Uri Geller, aki azért elég jól megél ebből). Együttes erővel aztán a világ minden akadályát könnyedén átléphetitek, valamint a pénztárcátok sem lesz lapos, hiszen boszorkányunk bizony jövőbe látó! Arról nem is beszélve, hogy a negatív energiák is elkerülnek, miután felhúzza körétek azt a bizonyos láthatatlan páncélt. Hát nem egy főnyeremény?

 

Egy igazi farmer

 

Ferike szereti a természetet. Ezen felül igazi farmer. Mindennap kimegy a házuk háta mögött elterülő földjükre, ahol a kedvenc elfoglaltsága a rotációs kapával való driftelés. (Ezt mi sem bizonyítja jobban a képen látható tevékenység.) Enyhén bézses hajszínével bárkit levesz a lábáról, ám az igazi kincs a tudásában rejlik. Ilyen férfit vétek lenne kihagyni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: