2016. 05. 10., kedd, 13:48

Nesze neked Európa-nap! - időjárás által elmosva

Multikulti esemény ide vagy oda, az időjárás nem válogat, sorra mossa el a belvárosi programokat. Az áldozat ezúttal az Európa Nap volt.

 

Szeszélyes az idei tavasz, hol olyan az időjárásunk, hogy már-már a Balaton vízére kívánkozunk egy mojitoval a kezünkben, hol meg riadtan tépjük fel a szekrényünk ajtaját télikabátunk után kutatva. Sajnos az időjárás nem csak minket kever meg, de a városi programokat is, ahogy azt tette a mai Európa-nappal is.

Az előzetes tervek szerint egy rakat kvízzel, játékokkal és ajándéktárgyakkal vártak volna bennünket ma az Európa-parkban, ráadásul egy két személyes, 4 napos amszterdami utazást is bedobtak a szervezők a kalapba, amelyet az EU-totón probálkozók között sorsoltak volna ki.

 

 

Bár a programok futnak, viszont az eső igencsak visszatartó tényező, így nem sokan kívánják a csuromvizes sörpadokon eltölteni szabadidejüket. Aki viszont mégis így tesz, az nagyobb esélyel pályázik az utazásért...

Amúgy meg aki arra téved, vigyen már a kedves szervezőknek egy bögre forró kávét-teát, ha már ilyen kitartóan tartják bázisaikat a szörnyű időjárás ellenére is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: