Fiatal vagy? Utaznál? Buliznál? Akkor most megmondjuk a frankót, hova menj!

2016. 05. 06., péntek, 10:48

Fiatal vagy? Utaznál? Buliznál? Akkor most megmondjuk a frankót, hova menj!

Egyszer élünk, de akkor nagyon! Ezzel a jelszóval összeszedtünk néhány olyan európai nyaralási lehetőséget, ahol tutira felejthetetlen bulikon fogtok részt venni! …És még a pénztárcátok is lájkolni fogja.

1. Bulgária, Napospart

A kaposvári fiatalok körében eddig is igen elterjedt buli helyszín volt Bulgária, azon belül is a Napospart. Vannak szervezett, meghatározott időpontokban induló partynyaralások, amik egész héten a legkülönbözőbb programokkal várják a résztvevőket. Ha azonban úgy döntesz, hogy ez neked nem jó, mert a saját utadat akarod járni, akkor simán megteheted, hiszen a Naposparton mindig dübörög a party!

Azt pedig, hogy a magyarok aztán tényleg mindenhol ott vannak, mi sem bizonyítja jobban, mint az Üvegtigris, ahol sokszor helyi arcokkal is összefuthatunk. A fényt mindenképp meg kell kóstolnod, ha itt jársz!

Jó hír továbbá, hogy ide el tudsz jutni autóval és busszal is, így tutira olcsón megúszod az egész utazást!

Rio Grande Aparthotel, all inclusive ellátással, egyáni utazással, június közepén 7 éjszakára hogy hangzik?

Ennyiért: 47.515 Ft/fő

Online

Személyesen: Dream Travel Utazási iroda, Fő u. 14.

Telefonon: 30/957-1378

 

2. Horvátország, Pag és Hvar szigete

A Pag szigeti Novalját más néven a „horvát Ibizaként” is szokás emlegetni. Nyilván nem véletlenül, hiszen a csodálatos tengerpart mellett a 24 órán át tartó bulijairól híres. Három olyan klubbal is büszkélkedhet a sziget, melyek világviszonylatban is ismert egész napos bulik helyszínei.

 

Hvar városát Európa egyik kedvelt úti céljává tették az évek alatt a maga after partyjai, amik közül a kikötőben lévő Carpe Diem klub áll a dobogó tetején. Több szót nem is pazarlunk, a videó mindent elmond:

 

Ami a legjobb az egészben, hogy ha bepattanunk a kocsiba, pár óra alatt le tudunk jutni, így a benzinpénz összedobásával kedvezményesebben ússzuk meg az utazást.

Adriatiq Resort Fontana Pavilonok, egyéni utazás, június közepén, félpanziós ellátással 7 éjszakára

Ennyiért: 77.200 Ft/fő

Online

Személyesen: Dream Travel Utazási iroda, Fő u. 14.

Telefonon: 30/957-1378

 

3. Görögország, Korfu és Mykonos

Utazás szempontjából Korfura könnyebben és olcsóbban le tudunk jutni, de ha egy picivel többet is tudunk a nyaralásunkra szánni, mint két deák egy szentistvánnal vegyítve, akkor érdemes Mykonos szigetét választanunk, ahol a nap 24 órájában pörög a buli. Arról nem is beszélve, hogy a görög szigetvilág buli nélkül is garantáltan egy felejthetetlen élmény lesz.

 

Nikos Pool Apartman, önellátással, buszos utazás 7 éjszakára… Ha többen vagytok!

Ennyiért: 42.900 Ft/fő

Online

Személyesen: Dream Travel Utazási iroda, Fő u. 14.

Telefonon: 30/957-1378

 

4. Spanyolország, Ibiza

Ha a ballagás/diplomaosztó után nem tudod, mit kezdj azzal a rengeteg pénzzel, amit a mama a zsebedbe dugott büszkeségtől sugárzó arccal, akkor mi megmondjuk: menj Ibizára bulizni! Rengeteg filmben láthattad már, milyen egy ibizai nyaralás: pia, zene, víz, buli éjjel-nappal, szex, csajok, pasik, és ezek kombói. Miért hagynád ki? Ezen a nyáron akár a jó öreg fapadossal is mehetsz, ami lényegesen olcsóbbá (és ezzel együtt szimpibbé) varázsolja a spanyol szigetet. A képek magukért beszélnek:

 

WizzAir repjegy + tengerparti szállás, reptéri transzfer nélkül, reggeli ellátással 7 éjszakára

Ennyiért: 94.000 Ft/fő

Online: info@dream-travel.hu

Személyesen: Dream Travel Utazási iroda, Fő u. 14.

Telefonon: 30/957-1378

 

5. Hollandia, Amszterdam

Ha nem akarsz nyárig várni, és semmi kedved a részegen vízbefulladáshoz, akkor menj Amszterdamba, ahol aztán tényleg mindent lehet. A városról mindenkinek a könnyű drogok és a piros lámpás negyed jut eszébe először. Ha ennyire durva bulira nem is vágysz, itt is találhatsz azért bőven egyéb szórakozási lehetőséget. De persze maradhatsz a klasszikus verziónál is:

 

Persze nem árt, ha bárhova is mész, körbenézel egy kicsit, hiszen csodálatos élményekkel gazdagodhatsz, amik talán többet mondanak majd annál, hogy buliztál egy hatalmasat (és egy hétig nem tudtál magadról).

Repjegy +olcsó(nak számító) szálloda, reptéri transzfer nélkül, reggeli ellátással 3 éjszakára

Ennyiért: 92.000 Ft/fő

Online: info@dream-travel.hu

Személyesen: Dream Travel Utazási iroda, Fő u. 14.

Telefonon: 30/957-1378

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: