2016. 04. 21., Csütörtök, 15:25

Mondták már neked hogy Szupergyönyörű vagy? A kaposvári lányok így reagálnak a legrosszabb csajozós dumákra

A párkereső oldalak mellett az alkalmazások is egyre nagyobb szeletet hasítanak ki a tortából, egyre többen használják ezeket, hogy párt, alkalmi partnert vagy netalán barátságot kössenek az ellenkező nemmel. De hogyan is kezdjünk bele, ha találatunk van a Tinderen vagy a Badoon?

A szimpla "szia, mizu?" helyett például lehet startolni valami csajozós dumával. Mi, lányok nagyra tartjuk azokat a fiúkat/férfiakat, akik kreatív szöveggel tudnak előállni, a "jó a segged kő kóla?" helyett. A pasik tárháza ilyen és ehhez hasonló szövegekből ugyan kifogyhatatlan, de mi most a lányok repostjaira voltunk kíváncsiak. Kaposvári lányoknak írtunk:

A szupergyönyörű vagy! effektus

A villantós, "éppen hogy" cici mutogatós, kissé kacsaszájas képek dicsérete lehet az első lépés az ismerkedésben, amivel a hódolni kívánó lovagok könnyen bevágódhatnak. A laza bókunkkal egy köszönömöt ugyan éppen kiérdemeltünk, de jobban jártunk volna, ha a szomszéd Joli néninek dobjuk be. Mint kiderült, a lányok külsejét ilyen és ehhez hasonló szupergyönyörű szavakkal is megannyiszor illettek már, amit kedvesen az orrunk alá is dörgöltek (utólag is köszönjük). Utolsó páciensünk hagy egy minimális reményt a csajozásba vetett hitünkben. Úgy tűnik ő még senkitől nem kapta meg ezt a dumát, így mi csak abban reménykedünk, hogy az ő napját beragyogtuk a bókunkkal!

Gyógyszertárba készültem jeligére

A Google-n "csajozós dumák" címszóra keresve a legtöbb oldal a receptre felírható szöveggel nyújt segítőkezet a lányok elcsábításához, így gondoltuk mi is kipróbáljuk. Az eredmény mint látjátok igazán sokszínűre sikeredett. Irulok-pirulok, olyan cuki vagy Vivien! A kreativitás teljes hiányával és az elcsábítás 100%-os eredményével csak édinek titulált minket, ami valószínűleg a párbeszéd folytatását eredményezi. Napsi nagy eséllyel a tiltás-törlés opciót választhatta mondatunk elhangzása után, és bár szomorúan konstatáltuk, de őt tuti még az orvosa sem fogja a kezünkre adni. Előfordul, hogy bizonyos versenyzőknél nem talál célt a duma, ilyen esetben jobb offolni a csajt. Rebeka reakciója már elsőre levett minket a lábunkról. A hölgy dicséretet érdemel, bár a pasik tuti nehéz fába vágják vele a fejszéjüket.

Százból egynél tuti siker, a többi meg...

Megjárattuk az unalmas, kissé közhelyes dumákat is, amiket még nagypapáink is szívesen használtak a nagyi megszerzéséhez Kovács Kati koncerteken. Olybá tűnik saját ötleteink mellőzésével nem arattunk elsöprő sikert. A totál érdektelenségtől egy fokkal jobb állapotot csak a nevetős és röhögve sírós emojik mutatják. Állítólag a lányok már az összes csajozós dumát ismerik vagy hallották már, így felkészülve és reagálásra készen tudnak visszavágni. Persze ez nekik nem sikerült, az egyszerű "micsoda duma" kifejezéssel. Így mi lépnénk a következőre vagy legalább a szomszéd cukrászdába egy kis édesség beszerzésére.

Mellettem robbant fel a szerelembomba

Fiúk, a kulcs a kreativitás! Legyen ötletes és talán egy kicsit polgárpukkasztó. Elsőre tátott szájjal fogadhatták a csajok a hasonlatunkat, így mi csak azt reméljük, hogy gyorsan bezárták a lepénylesőjüket, hogy a sültgalamb bele ne keverjen. Az érdekes melléknév gyakori használatára viszont javasolnék egy google keresést, hogy tisztában legyenek a szó valódi jelentésével (figyelmet vonzó, kíváncsiság keltő). A "Hát ez..." mondatnak pedig szeretném kérni a befejezését, ha kell e-mailben csatolom 5. osztályos nyelvtan könyvemet a megfelelő melléknév kiválasztásához.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: