A sztárok elismeréseket, mi Legendás állatok, Amerika Kapitány, Suicide Squad előzetest kaptunk az MTV díjátadóján!

2016. 04. 11., hétfő, 09:48

A sztárok elismeréseket, mi Legendás állatok, Amerika Kapitány, Suicide Squad előzetest kaptunk az MTV díjátadóján!

Ma hajnalban tartották a 2016-os MTV Movie Awards-t, ahol három olyan előzetest is bemutattak, amelyektől minden mozirajongónak elállt a szava.

Kopp-kopp itt a Warner!

A Warner az idei évben még két kiemelkedő filmmel készül, az egyik a DC univerzum gonoszait tömörítő Suicide Squad, míg a másik a Harry Potter világába visszakalauzoló Legendás állatok és megfigyelésük.

Előbbi olyan gonosz arcokat vonultat fel, akikkel még Batmannek is jócskán meggyűlt a baja, így nem is csoda, hogy a Sötét Lovag ebben a filmben is fel-felbukkan majd. Sztárokból nem lesz hiány, sem karakterek, sem színészek terén, elég csaj Jokerre (Jared Leto), Harley Quinnre (Margot Robbie) vagy Deadshotra (Will Smith) gondolni.

 

 

A másik nagy dobás a Legendás állatok és megfigyelésük lesz a Warnertől, amely ugyan nem a Harry Potter sorozat folytatása, viszont a kedvenc varázslóink világa. J.K. Rowling ugyanis annakidején nem csak címet adott Harry Potterék egyik tankönyvének, hanem meg is írta azt, így született meg a Legendás állatok és megfigyelésük, amelyből novemberben végre egy mozifilmet is kapunk!

 

A Marvel sem hagyta ki a ziccert

Nagy hiba lett volna a Marvel részéről kihagyni egy ekkora helyzetet mint az MTV díjátadó, főként annak a függvényében, hogy a jövő hónapban érkezik legújabb filmjük, az Amerika Kapitány – Polgárháború! A filmhez több előzetest is kaptunk már korábban, nagyon nincs is mit lelőni már a sztoriból, és a stúdiónál nagyon okosan, nem is akartak túlzásokba esni, így csak egy rövid harcjelenetet kapunk amelyből kiderül, hogy a Kapitány még mindig jó formában van, úgyhogy Vasember bizony felkötheti a gatyáját.

 

Movie Exclusive: 'Captain America: Civil War' - 2016 MTV Movie Awards | MTV
Take a never before seen look at Marvel's latest movie, 'Captain America: Civil War'.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: