2016. 04. 05., Kedd, 10:43

FELHÍVÁS! Keressük az első szupertraffi által megvágott versenyzőt - a vendégünk egy Latte-ra!

Kedves kaposvári – és nem kaposvári – autósok, figyelem! Mint tudjátok, a mai nappal véget ért a szupertraffik tesztidőszaka, innéttől mennek a büntik. Nagy erőkkel keressük azt a személyt, az utak urát, a kátyúk királyát, a záróvonalak zabolázatlan zarándokát, aki ELSŐKÉNT kap bünticsekket a hatóságoktól a VÉDA-rendszer üzembe helyezése után!

Te vagy Szundi, aki elaludtál és 8:03 perckor 90 km/h-val suhantál munkába a Füredin? Te vagy az a vagány, aki fittyet hányva a szabályokra biztonsági öv nélkül zúgtál befelé a Dombóvári úton? Vagy éppenséggel Te voltál az a türelmetlen, aki átment a záróvonalon, mert az előtted lévő kanyarodott volna? Hát van egy jó hírünk…

TÉGED KERESÜNK!

Várjuk mindazon autóversenyzők jelentkezését, akik úgy érzik, hogy ők az elsők, akiket lekapcsolt a kamera! Küldhetsz egy szelfit a csekkel, vagy csak egy képet róla - ha a méregtől vörös és vállalhatatlan a fejed - és mi kicsit kárpótolunk Téged, amiért megrövidítik a havi költségvetésedet!

Idegeid nyugtatására elfogyaszthatsz egy lazító Latte Macchiatót a nagy kaposvári kávéteszt egyik győztes kávézójában, az Elevenben a mi kontónkra!

Szóval Kedves szabálytalankodó, keress fel minket, küldd el a képet a 74nullanulla@gmail.com-ra! Türelmetlenül várjuk azt a pár napos-hetes átfutási időt, amíg megkapod a drága fényképedet!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: