2016. 04. 04., Hétfő, 11:52

A kaposvári munkakeresők önbizalmával semmi baj - vicces önéletrajzok következnek

Érdekes állásjelentkezésekből Kaposváron sincs hiány. Sok esetben a poénosnak mondható önéletrajzoktól a HR szakemberek haja is feláll. A következőkben kaposvári álláshirdetésre elküldött önéletrajzok vicces részleteiből válogattunk. Egy biztos, a somogyi munkakeresők rámenősségével, önbizalmával, céltudatosságával nincs gond!

Az amatőr szakács

Milyen az, mikor egy pókerkirály, kolbászsütő, zöldségárus, mellékesen szakács végzettségű személy keres magának munkát? Eddig nem tudtuk, de a mellékelt példából kiderül: valamilyen szakács melóra biztosan jónak érzi magát. Ha ehhez hozzáadjuk azt, hogy kicsit tud angolul beszélni, emellett 6. helyezéssel büszkélkedhet a balatonboglári halászléfőző versenyen, és még egy macskája is van, akkor máris növekednek az elhelyezkedés esélyei. Mi drukkolunk neki!

Zalai vendéglátós

Kaposváron nem csak helyiek szeretnének munkát találni, hanem akár másik megyéből való álláskeresők is elküldik jelentkezésüket egy-egy meghirdetett pozícióra. Így tett az a Nagykanizsán élő idegenforgalmi területeken végzett és régen abban dolgozó (ma már inkább csak gyári munkával foglalkozó) férfi is, aki a magyar nyelvtan szabályaival bizony nem ápol valami jó viszonyt. Arra nem jöttünk rá, hogy vajon mit rejt a „preszíz” munka, de a mentális space gombja is biztosan beragadt, ugyanis a szóköz elég messzi ismerőse.

Irodisták gyöngye

Az igazi irodai dolgozók bizony nagyon megértőek az emberekkel és igen jók telefonálásban. Emellett gyorsan tudnak gépelni és jó fejszámolók. Ezeknek a kritériumoknak - önéletrajza alapján - megfelel az a hölgy is, aki ugyan végzettségét tekintve nem igazán áll a helyzet magaslatán, ám kitartása dícséretes. Főleg, ha még azt is figyelembe vesszük, hogy 20 perc alatt a belvárosban van. Gyors, pontos és még a bérigénye sem magas. Ilyen egy megbízható munkás!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: