2016. 03. 31., csütörtök, 16:51

Masszázs-szentélyre leltünk a belvárosban

A szerkesztőségben töltött rengeteg ülőmunkától különböző időpontokban jönnek ránk a kínzó hátfájások. Bevett módszerként ilyenkor nyomunk egy sótörőt és nagy roppanások kíséretében egy kis időre búcsúzunk a fájdalomtól. Eljött azonban a pillanat, amikor már ez sem segített, olyan kínokat éltem át, amik vészhívásért könyörögtek. Egy barátnőm dobta át a Kaposvári masszőr, Boross Réka számát, akit azonmód felkerestem.


Rögtön az Eleven mellett találjátok

Ugyan masszázs szűz vagyok, nem szerettem volna egy félnótást kifogni első alkalomra, így tartottam egy kis háttérkutatást. Réka jelenleg a Nemzetközi Masszázs Akadémia tanulója, de rendelkezik már Svéd-, Nyirok és Kismama-Kisbaba masszőri papírral is, amit szerencsére nem a Józsefvárosin szerzett be, így nyugodt lélekkel feküdhet a kezei alá az ember. Hál Istennek, még arra a napra kaptam időpontot, de bármelyikőtök keresné fel, maximum 3 nap a várakozási idő és lehet este vagy hétvége, bármikor a páciensek rendelkezésére áll.

 

A Józsin ilyet nem kapni...

Itt aztán lehet szúszázni

A "rendelő" talán akkor lehetne csak központibb helyen, ha kiköltözne a Kossuth tér közepére. A Relaxmasszázs Stúdió az Ady E. utcában, az Eleven Kultúrbisztró közvetlen szomszédságában található. Ha beléptek, titeket is biztos megszáll a zen, a feng shui alapján berendezett, tiszta és barátságos helyiségben pedig minden adott egy nyugodt masszázshoz.

 

 

Minden szalvéta az élére van hajtva...

Réka, mielőtt egy újjal is megpöckölt volna, körültekintően kikérdezett, hogy van-e allergiám vagy bármilyen betegségem, mindenről be kellett számolnom. A képzeletbeli botomat félredobva, feldobtam magam az asztalra. Én ugyan nem vagyok szégyenlős, de a szemérmesebb vendégek külön törölközőt és köntösöket kapnak, így csak azon felületek maradnak szabadon, amit éppen átgyúrnak. Nevezzetek körülményesnek, de legyen az fodrász vagy kozmetikus, én első körben kikérdezem az adott embert az általa használt termékekről. Az aggályaimat elhessegetve kiderült, hogy Réka kizárólag igazán jó minőségű, parafin mentes és természetes anyagokból álló olajokat és krémeket használ.

 

A szentély

Miért jó/kell masszőrhöz járni?

Idősebbek körében ízületi fájdalom, porckopás és nyirokbetegségek kezelésére, de a rossz hangulaton, azaz a depressziós tüneteken is segít, mert egy jó masszázs után tiszta feltöltődést és teljes ellazulást fogunk érezni. Ha az ágy éppen rosszul dob ki, a meghúzódott testrészeid orvosolására, vagy stresszmentesítési célokra is tökéletes. Kifejezetten ajánlott sportolóknak és azoknak az embereknek akik rendszeresen edzenek, mert átlazítja az izmokat, amitől több energiád lesz és izomláz sem fog gyötörni a későbbiekben. Ajánlott a sok ülő-, egyoldalú vagy megterhelő fizikai munkát végző embereknek, akár egy frissítő relaxáció vagy egy erősebb, tónusosabb masszázs, a testi állapotunktól függően.

 

Nem kevés fájdalom és felüvöltés árán boldog búcsút vettem a kínjaimtól. Réka javallatára még háromszor biztosan tiszteletemet kell tennem, hogy a hátamban fészkelő csomókat és húzódásokat teljesen kipucolja, de nem bánom. A kezeit azóta is imába foglalom, az én problémámon rengeteget segített és bármelyikőtök járna hasonló cipőben, vagy problémája lenne a kis lábujjától a feje tetejéig, a Relaxmasszázs Stúdióban biztosan orvosolják azt. Az árai még barátok közt is nagyon kedvezőek, na meg az első alkalomért csak a fele összeget kell kiperkálni. A 74nullanulla csapata ezentúl csak itt kényezteti magát, tegyetek így ti is!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: