2016. 03. 30., szerda, 14:58

Az már elég ciki, ha okosabb a borosüveged mint te?

Egy álom vált valóra a Kuvée okos borosüvegével, ami akár 30 napig megőrzi számunkra a bor frissességét. Persze ez korántsem minden, a speciális palackot színes érintő kijelzővel szerelték fel, na meg WiFi kapcsolattal és információs háttérrel...

 

A koca borfogyasztók nagy örömére egy specifikus szelepet is kapott az üveg, így biztosítva, hogy az átöntött, illetve megbontott bor ne érintkezzen oxigénnel, ezáltal 30 napig biztosan friss maradjon.

 

 

Akkor sem kerülünk galibába, ha a vacsoránál valaki rákérdez, hogy pontosan milyen bort is fogyasztunk. A kijelzőn megjeleníthetjük az ital alapadatait, például hogy hol és milyen körülmények között készült, vagy milyen karakterisztikák jellemzik. Az interaktív címke étel ajánlatokat is ad, amik passzolnak a fogyasztott nedűhöz és ha kifogynál, pár kattintással új üveget is rendelhetsz belőle. Mint egy saját kis sommelier. A legjobbat a végére hagytam -  tájékoztat minket arról is, hány pohár bort tartalmaz még a palack.

 

 

Egyetlen bibije azért van ennek a jó eszű üvegnek is - nem tölthetsz bele akármilyen bort, csak speciálisan palackozott, amerikai bortermelők nedűit. Ettől függetlenül eszetlenül menő cucc, használnánk!

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: