2016. 03. 22., kedd, 19:20

Szandi új kijelzőt szerez a Kaposvárialmából

A pinchingelős videónkra emlékeztek? Most éreztem idejét kijavítani azt a minimálisnak alig nevezhető hibát az iPhone-omon, amit a felvétel alatt szerzett be. Múlt héten kaptam el a kaposvári Apple-Samsung szerviz bejegyzését a Facebookon, miszerint ők foglalkoznak ilyen balesetekkel. 

 

 

A Városház utca 1. alatti boltra nem volt nehéz rátalálni, a Teleki Optikánál dobva egy balost, a 6. üzletben meg is találtam őket. Mint megtudtam, a két kaposvári srác Apple és Samsung termékekkel és azok javításával foglalkozik. Mára a szenvedélyükké vált a régi hobbi, Tominak a készülékek, Bencének pedig a szervizelés a szakterülete.

 

 

Le sem tagadhatnák hogy almásokA kaposvári Apple-Samsung szervíz garancián túli javítóműhelyként funkcionál, legyen szó aksi, gomb vagy mint az én esetemben is - kijelző javításról, illetve cseréről - a srácok mindent orvosolnak. Bence két opciót ajánlott a rommá tört képernyőmre: választhatom az alacsonyabb összegű, három hónap garanciával ellátott darabot, vagy egy picit többért jobb minőségű kijelzőt és hat hónap garanciát kaphatok. A voksom az utóbbira esett, és mindössze egy óra pihenőre volt szükség a bőrkanapéjukon, mialatt kifaggattam őket az újonnan nyitott üzletről.
 


A dizájn az minimál

Van itt minden mint a búcsúban

A rengeteg tartozék között kezdtem először bogarászni, amik a bolt mindkét falán és a pultban kaptak helyet. Kábel, adapter, fólia, autós töltő és tartó, na meg tokok óriási számban, a fiúknak akad kínálatuk bőven mindegyikből. Bence megsúgta, ha egyedi tokra fájna a fogam, akkor szinte bármit be tudnak szerezni. Akármilyen észveszejtő vagy fura kérésnek állnak elébe, ami a Samsung vagy Apple termékeket illeti. Ilyen az egyedi- és üvegfólia is, amit most szpesöl akcióban, telefontól függően 2.500-3.000 Ft-ért szépen fel is szerelnek számotokra. A srácok portékája pedig napokon belül bővül, a pult hamarosan megtelik használt és új készülékekkel.  

 

Csak mint a búcsúban...

Elázott a teló? - S.O.S szolgáltatás! 

Nem csak a telefonok javítását vállalják, jöhet iPad, MacBook, Phablet és Tablet is, de ha behoztok egy más típusú készüléket (teszem azt Windows alapú hálózattal), a fiúk mindent megtesznek, hogy megjavítsák. Jöhet tisztítás, újratelepítés, pasztázás, szoftveres probléma, mindent legyőznek és még a SIM kártyátokat is ingyen méretre szabják. Ha pedig a hétvégén véletlenül a budiban vagy a szökőkútban landolna a teló, mindenképpen őket keressétek, hiszen S.O.S. szolgáltatást is vállalnak.

 

Szerelnek első látásra

Bármire képesek

Segítségünkre sietnek az olyan halandó problémákkal is, mint az adatmentés vagy a visszaállítás, az iCloud és az iTunes használata. De lementik a telefonunkról a telefonszámokat, e-mail címeket, fényképeket és jegyzeteket, létrehoznak Apple ID-t és szoftvert is frissítenek, ha arról van szó. Akkor is ők a ti embereitek, ha az App Store-ral vagy a Google Play-el gyűlne meg a bajotok, profik az alkalmazások kezelésében is. 

 

Előtte - utána

Mire a végére értem a kérdésözönnek, Bence a kezembe nyomta a zsír új, törésmentes szifonomat, amihez lekaptam a polcról egy új tokot is. Gyorsak, ügyesek, képben vannak és nagyon szuper kiegészítőkkel rendelkeznek, így én csak ajánlani tudom őket! Yo!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: