2016. 03. 08., Kedd, 18:13

Ezeket a programokat mindenképp húzd be a hosszú hétvégén!

Nyakunkon a négy napos hosszú hétvége és talán még az időjárás is kedvezni fog nekünk, úgyhogy távirányítókat lerakni, pokrócokat a sarokba és nyomás ki a szabadba! Összeszedtünk most nektek 1-2 programot, amire érdemes ellátogatni a következő napokban Kaposváron a kötelező Március 15-i rendezvényeken kívül.

Babásoknak

Pénteken délelőtt 10-11-ig Maminbaba - Hordozós Latin Fitness órát tartanak a Kapos Hotel Bár termében. Minden anyukának, aki szívesen készülne a bikiniszezonra vagy csak bekukkantana egy kis alakformálásra, itt a helye! A hordozót ők szolgáltatják, de a regisztráció kötelező. Kisebb és nagyobb gyerkőccel, áldott állapotban vagy baba nélkül, a március 11-i órára a belépés ingyenes, így együtt élvezhetitek a kellemes, latinos dallamokat.

Bulihuligánoknak

Felejtsük el Kis Grófot, a hétvégén egy igazi legenda látogat el hozzánk, hiszen Dévényi Tibi Bácsi újra tiszteletét teszi Kaposváron! Pöttyös labdákat a ridikülökbe, mindenki eszeljen ki legalább három kívánságot, és már pöröghetnek is Tibi Bácsi kedvenc bakelitjei egész éjszaka! Tehát március 12-én szombaton este irány a Club Chrome, és üvöltsük torkaszakadtunkból A lemezlovas dalát.

Karaoke őrülteknek

Végignéznél egy X-faktor válogatást élőben? Akkor a Bombában a helyed! Az RTL Klub stábja meghallgatást tart pénteken 8 órától a Bombardier Pubban. Mindenkinek itt a helye, aki szeret dalolászni a tus alatt, borotvahabos flakonnal énekelni a tükör előtt, vagy csak simán jól érzi magát a színpadon. Add elő magad az X-faktor küldötteinek, hiszen ki tudja, talán a tévében látunk majd legközelebb... Ha nem is énekelnél, gyere el csak nézőnek, támogasd anyut, aput, vagy a kiskutyád!

Moziba vágyóknak

Három hosszú és kínkeserves év után, végre befejezéséhez ért a A beavatott sorozat. Most részletezhetném, hogy miről is fog szólni a lezáró rész, de aki imádja, úgyis kívülről fújja. Aki látta az első kettőt, kiváncsiságtól vezérelve nem akar majd lemaradni a harmadik részről, aki pedig elmulasztotta megnézni az első két részt, most esélye van a hosszú hétvége alatt pótolni a lemaradását és kerek történetként végignézni Tris és Négyes (igen, ez a neve) kalandját, amely során megbolygatják az otthoni, már amúgy is összeomlóban lévő rendszert. A sorozat legújabb részét a Hűségest, csütörtöktől kezdve bármelyik napon lecsekkolhatjátok a Cinema Cityben.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: