2016. 03. 07., hétfő, 13:37

Intravénásan adagolnád magadba hétfőnként a kávét? Válaszd inkább a koffein karkötőt!

Könnyű átlépni azt a bizonyos határt és hobbi koffein rajongóból kávé vagy energiaital függővé válni. Ha kedveled a különböző alternatív koffeinbeviteli formákat, vagy frászt kapsz, ha véletlenül üres a doboz alja, akkor ezt a megoldást neked találták ki!

A Joule koffeinkarkötő egy új projekt, amit az IndieGoGo-n indítottak el. A kiegészítő célja, hogy a viselőjének folyamatosan adagolja a karperecen át a koffeint.

Bár a koncepció kissé felelőtlennek vagy veszélyesnek is tűnhet a folyamatos koffein bevitel miatt, a feltalálók csak a kellő adagolásra hívják fel a figyelmünket és persze bőszen hirdetik a karkötővel járó előnyöket. Pozitívum, hogy a használatával nem színeződnek el a fogaink és megszabadít minket a kávéval járó kellemetlen lehelettől is, de az energiaitalok okozta cukortúltengéstől is elbúcsúzhatunk.

 

 

A karkötő egy úgynevezett transzdermális tapasszal van ellátva, ami hasonló módon működik, mint a nikotin tapasz, csak jelen esetben koffeinnel van ellátva. A túladagolástól valóban nem kell tartani, hiszen egy tapasz 4 órán keresztül fokozatosan adagolja a szervezetbe a koffeint, majd ha ez lejárt, a tapaszt lecserélve újra koffeinhez juthattok.

 

 

A Joule nagyon befutott az IndieGoGo-n, a kitűzött céljukat jóval túlteljesítették. A koffein karkötőhöz most 15.000 Ft-ért juthattok hozzá az oldalon, amiért két különböző színű karperecet adnak, hogy váltogathassátok, melyik megy az aznapi szettetekhez. A szerkesztőségben megértjük a koffeinfüggőséget, így minket tutira megvettek.

 

 

További trendi és menő dolgok a #netturi címke alatt!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: