Beküldés

2016. 02. 25., csütörtök, 15:47

Áprilisban megnyílik végre a Harry Potter élménypark! Új képeket is kaptunk hozzá

Pár hónapja már közzétettek egy kis videót a legújabb Harry Potter élményparkról, de ma a rajongók nagy örömére végre be is jelentették, hogy áprilisban megnyitja kapuit ez a varázslatos létesítmény!

A "Harry Potter varázslatos világa" nevet viselő park, a Universal Studios Hollywood kiterjesztéseként negyedik lesz majd a sorban, hiszen mellette Orlandoban, Japánban és Londonban már épült hasonló kalandpark.

 

 

Az eddig felépített parkokhoz képest azonban jóval nagyobb méretekkel és rendkívül igényesen kidolgozott részletességgel vár majd minket a fiatal varázslótanoncok világa. Körbejárhatjuk majd a Roxfortot, Roxmortsot és az Abszolutat is, de felülhetünk egy körre a Roxfort Express kiköpött mására is, aminek a kabinjaiban hesszelve lőhetünk majd egy selfit, ugyanazon poggyásztartók alatt, amiket az igazi filmben is használtak.

 

Egy vajsört pls!

A kaliforniai parkban számos, a történetből jól ismert üzletet látogathatunk majd meg, hogy varázslatosabbnál-varázslatosabb dolgokat vásároljunk. Zonko Csodabazárjában a rosszcsont diákokhoz hasonlóan, a csínytevésekhez szerezhetünk be kellékeket, majd elmajszolhatunk egy csokibékát a Mézesfalásban, vehetünk egy hozzánk illő pálcát Ollivandernél, a Posta hivatalban kipróbálhatjuk milyen levelet feladni egy bagollyal, levezetésül pedig ihatunk egy vajsört a Három Seprűben. Az élményparkba két óriási hullámvasútra ülhetünk fel egy körre, hogy belekóstoljunk milyen is egy Hippogriffen repülni.

Apropó! ismeritek a vajsör receptjét? Ha nem, ITT megtaláljátok!

 

 

A park április 7-től várja a látogatókat, úgyhogy azt kell mondjam, nekem meg van a Húsvéti és a következő karácsonyi ajándékom is egyben, hiszen muszáj lesz kihopponálni Kaliforniába és végigcsodálni Harry Potter elképesztő világát.  

 

Videó is van már a helyről, ITT!

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!