2016. 02. 12., Péntek, 11:25

Róbert berúgta az ajtót, elvitte a kályha kürtöt, majd egy kicsit megbánta tettét...

B. Róbert nagyon komoly akciót vitt véghez, aztán miután elkapták, a nyomozó kérdésére, hogy megbánta-e a bűncselekményt, azt válaszolta: „Hát, egy kicsit ja!”.

Berúgta az ajtót, majd szétbombázta a berendezést

B. Róbert január 17-én késő este berúgta egy segesdi ingatlan bejárati ajtaját, törni-zúzni kezdett a szobában, ahol az ott lakó férfit vélt tartozása miatt többször megütötte, valamint egy alkalommal megrúgta.

Egy kályha kürtöt is "elvett"

Megfenyegette, hogy a tartozása fejében adjon át részére különböző tárgyakat, majd elvette a sértett kabátját, takaróját, valamint egy kályhakürtöt. Ezután felszólította, hogy a házban lévő dobkályhát - kíséretében - vigye el egy segesdi lakcímre, aminek a sértett látszólag eleget tett, de az utcán haladva a kályhát hátrahagyva elmenekült és értesítette a rendőrséget.

Egy kicsit megbánta

A bejelentést követően a rendőrök a 24 éves férfit rövid időn belül a lakcímén elfogták és előállították a Nagyatádi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A szabadlábon védekező B. Róbert kihallgatása során a nyomozó azon kérdésére, hogy megbánta-e a bűncselekményt, azt válaszolta, „Hát, egy kicsit ja!”.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: