2016. 01. 29., péntek, 15:37

Kaposváron is sokan várják az 50. Super Bowl-t

Míg pár éve elvétve hallott az ember az amerikai fociról, mostanában egyre több aktív játékosa és rajongója van vidéken is. Az egyik kaposvári vendéglátó egység külön estét is szentel a jubileumi összecsapásnak.

 

A Super Bowl-t, az idén 50. alkalommal megrendezésre kerülő amerikai futball-liga nagydöntőjét a Denver Broncos és a Carolina Panthers vívja majd egymással. Magyar idő szerint február 8-án, 0.30-kor rendezik meg a californiai Santa Clarában, az összecsapást a Sport 1 és 2 élőben közvetíti, sőt, 22 órától felvezető műsort is dobnak a programba.

Amerikában a Super Bowl a legnézettebb műsorok közé tartozik, hiszen kisebb fajta nemzeti ünnepnek számít az esemény, a legutóbbi csatát 168 millióan nézték országszerte. De a világ többi táján is egyre nagyobb a népszerűsége, így a nézők száma is. 

A showt idén a Coldplay adja, a korábbi eseményeken pedig olyan sztárok léptek fel, mint Beyonce, Bruno Mars, Madonna, Bruce Springsteen, a The Who együttes, vagy tavaly Katy Perry.

 

Kaposváron a Bárány Fogadó kivetítővel, és az amerikai szokásokhoz híven BBQ csirkeszárnyakkal várja majd a helyi rajongókat.

 

 

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: