2016. 01. 25., Hétfő, 11:57

Kaposvár legfullosabb eladó ingatlanjai

Szereted a luxust és elég vastag a pénztárcád? Akkor biztosan meg fogod találni álmaid otthonát Kaposváron is. Mi most elképzeltük, hogy gazdagok vagyunk, és körülnéztünk a piacon, hogy mit vehetnénk, ha egy vagon pénzünk lenne. És megdöbbentünk. Nemcsak azon, hogy milyen elképesztő házakban élnek emberek, hanem azon is, hány száz milliós „családi” ház keres gazdát!

Amire a lottó ötös is éppen csak elég lenne

Az egyik legdrágább kaposvári ingatlan a Róma-hegyen található és potom 920.000.000 forintot kell leperkálni érte. Igen, jól olvastátok: 920 millió forint! Ám cserébe nem mindennapi élményekben lehet részünk, ha ide rakjuk át családi fészkünket.

A 7 szobás 3 szintes „családi” ház tulajdonképpen a város felett helyezkedik el. A kerítéssel körülvett ingatlant őspark szegélyezi oly módon, hogy a kilátást, ami elénk tárul nem takarja.

A telken 35%-os gyógyvíz található - legalábbis a hirdető ingatlaniroda szerint – amelynek összetétele egy geológiai szakvélemény alapján megegyezik a Virágfürdőével! Milyen menő már, hogy egy saját termálfürdőben lubickolhatunk a kerti medencénkben. Ja, igen, az is van!

A természet ölelésében

Hogyha nem egyszerűen csak lakóépületben gondolkodunk, hanem mondjuk egy hatalmas parkot is szeretnénk birtokba venni és van úgy 562.000.000. forint feleslegünk akkor bátran ajánlom a következő ingatlant. A 10.479 m2 ősparkos bekerített területen fekvő, 15 éve épült 707 m2 minőségi anyagokból épített, külső hőszigeteléssel ellátott lakóház egy zsákutcában fekszik, ahová távirányítású elektromos kapun keresztül lehet bejutni.

A hirdetés szerint a ház kívülről szinteltolásokkal körbejárható, lépcsőkkel tagolt melyek több irányba vezetnek a dús növényzetű kertbe. A főbejárat melletti teraszhoz egy 4 x 8 méteres vízforgatós úszómedence csatlakozik. A ház domboldalba épített 3 szintre tagolódik. Az alsó szint 243 m2 amelyhez amerikai konyhás nappali, 1 szoba, 2 félszoba, kádas fürdőszoba/wc, zuhanyozós fürdőszoba, wc, nyári konyha, kamra, boltíves téglapince, kondicionálóterem, közlekedő, előtér, lépcsőház, 2 garázs, kazánház tartozik.

A középső szint 249 m2. Ebbe tartozik egy télikert, nappali, konyha, étkező, 1 szoba, 1 félszoba, kádas és zuhanyozós fürdőszoba/wc/bidé, loggia, 2 szoba, kádas és zuhanyozós fürdőszoba/wc. A télikertből egy ívelt lépcső vezet fel a ház tetőtéri szintjére, amely 130 m2 területű.

Ezen a szinten található egy nappali, nagyméretű konyha/étkező, 2 szoba, zuhanyozós fürdőszoba, wc, 2 loggia. A ház körül szenzoros világítás van kiépítve illetve nagy üvegfelületű műanyag nyílászárók, melyek elektromos vezérlésű rolókkal és árnyékolókkal vannak ellátva. Ennyi pénzért azért ezekre számítottunk, a totál 90-es évek berendezés mellett is.

Ház, kastély, thermál hotel, üdülőfalu egyben

Ha ezeket mind egyszerre szeretnétek, akkor ez a tökéletes választás. A Kaposfüreden hirdetett 38.726 m2-es ingatlan potom 365.000.000 magyar forintba kerül, és még ma a tiéd lehet!

Hogy csak pár dolgot említsunk az ajánlatból: saját termálkút medencével, 2 db Hotel, 200 fős konferenciaterem, skanzenfalu, lovarda, étterem, bár, grillkert, teniszpálya, szaunaház, saját vízmű.

A tulajdonságok között pedig szerepel az alacsony rezsi is... Van még kérdés?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: