2016. 01. 13., szerda, 19:24

Itt a január 14, az "Öltöztesd fel a kisállatodat világnap!" - lepjétek meg kedvenceiteket!

2009-óta minden év január 14-én ünneplik az "Öltöztesd fel a kisállatodat világnap"-ot! Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy meglepd házi kedvencedet valami rucival igazi fashionistaként lépkedhessen melletted az utcán.

Kaposváron nincs könnyű dolga egy a divatot követni kívánó kis kedvencnek, de egy szerencsés tippnek köszönhetően megtaláltam az üzletet, ahol eszméletlen kínálat közül lehet válogatni! A Rákóczi tér 2. szám alatt található Állattenyésztési Szaküzletben szó szerint a kisállat kánaánban éreztem magam. Bár főként haszonállat termékeket találhatunk az üzletben, az elmúlt öt év alatt azért kiterjedt kisállat szekció alakult ki a boltban.

 

 

Mivel a fő célom minél csinibb és divatosabb kutyi ruhák felkutatása volt, azonnal rávetettem magam az ölebeknek fenntartott állványra és elkezdtem szemezgetni. Mondanom sem kell, a bőség zavarában vagy tízet le is kaptam gyorsan az óriási állványról, ahol a cukibbnál-cukibb ruházatok fészkeltek.

A választékos, és hozzá kell tennem, igazán trendi kínálatból a 18 centiméteres újszülött kutyuktól a 75 cm-es nagyobb példányokig mindenkinek megtalálhatjátok a tökéletes ruhácskát, akár már pár ezer forintért. Legyen az egy átlátszó esőkabát a tavaszi zuhikhoz, kötött pulcsi a hidegebb estékre, bélelt vízlepergetős kabi a havas napokra, vagy egy otthoni pulcsi-nadrág kombó a divat kedvéért, mindenből találtok itt.

 

Nálam ezek lettek a befutók:

 

A ruhák mellett a kutyudhoz illő nyakörveket is be tudsz szerezni az üzletben, ami passzol az állatkád jelleméhez. Strasszkővel díszített nyakék vagy szegecsekkel teleszurkált bőr Bodri álma? Itt tutira megtalálod.

 

 

Találtam egy bébi zoknihoz hasonló csomagot is, ami, mint utóbb kiderült a fázósabb állatkák lábára illik, de vannak vízálló cipőcskék is, hogy ne csak rajtatok legyen csizma a téli hóesésben. Az egyik sarokban egy egész kutyajáték-univerzumot alakítottak ki, ahol annyi fajtából lehet válogatni, hogy el is vesztem a gumicsirkék tengerében.

Amúgy lovászati felszerelésekből sincsen hiány, a csizmáktól kezdve, a keféken át, az önitatókig mindent megvásárolhattok ebben az üzletben.

 

 

Rendkívüli kínálattal rendelkeznek kis kedvenceink pocakjának kényeztetésére is, csak a száraz tápok közül 30!!! féle ízű és minőségű termék közül válogathattok. Jó hír, hogy ha befizetsz egy zsáknyira, 5%-os kedvezmény üti a markodat! Persze a jutalomfalatokból és konzerv kajcsikból sincsen hiány, ha ezeket bírná jobban az állatkátok.

 

 

A legnagyobb cukiságot akkor fedeztem fel, mikor már menni készültem, ezt a terasszal rendelkező kutyaházat:

 

 

Tehát irány az Állattenyésztési Szaküzlet, és jól lepjétek meg kedvenceiteket január 14-e alkalmából!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: