2016. 01. 07., Csütörtök, 08:28

Közel 20 centi hó esett a városra, délután napsütésben élvezhetjük a látványt

Somogyban 15-20 centi hó esett, Kaposvárt is belepte reggelre a hó. Az utakat folyamatosan takarítják, nagyobb fennakadásról nincs jelentés.

Napsütés várható

Napközben északnyugat felől tovább csökken, szakadozik a felhőzet. Már csak az Alföldön, de ott is egyre kevesebb helyen várható csapadék, elsősorban havazás és ónos eső valószínű, de emellett havas eső, eső is eshet. Az ország nagy részén többórás napsütés várható.

A továbbiakban

Péntek reggelre többfelé képződhet zúzmarás köd, napközben változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. A légmozgás nem lesz jelentős. Hajnalban a vastag hóval borított, derültebb tájakon -10 fok alá csökkenhet a hőmérséklet, napközben -1, +5 fok várható. 

 

Szombattól eső

Szombaton ismét többfelé előfordulhat csapadék: többnyire eső, de az ország északkeleti harmadán ónos esőre is számítani kell! Időnként megélénkülhet a déli-délnyugati szél. Hajnalban még többfelé fagyhat, délután 0, +7 fokot mérhetünk.

Vasárnap is sokfelé számíthatunk esőre, északkeleten a reggeli órákban helyenként még ónos esőre is, több helyen jelentős mennyiségű csapadék hullhat. Délen és keleten élénk lesz a déli, délnyugati szél. Hajnalban -1, +4, délután 2-7 fokra van kilátás

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: