2015. 12. 17., csütörtök, 17:39

Kaposváron a kötözős cuccok viszik az úszót 2015-ben, karácsonykor is… +18

Viki 15 éve dolgozik a kaposvári Erotika Shop-ban, karácsonyi akciójuk apropóján futottam össze vele. Ha karácsonyi ajándékról van szó, nekem előbb ugrik be egy meleg pulóver vagy egy pár zokni, mint egy vibrátor, de elmondása szerint visznek belőle a fa alá, nem is keveset. Ekkor elképzeltem, hogy nagyi a rossz ajcsihoz nyúl és ...

"A legnépszerűbb eszköz mindig is a vibrátor volt, de időről időre új trendek kavarják fel az állóvizet. Az idei karácsony, de egyébként az egész év slágertermékei egyértelműen a Szürke ötven árnyalatához köthetők, nagyon viszik a bondage cuccokat a film megjelenése óta – bilincs, kikötöző szett, mindegyikből sok ment el az utóbbi időben.

Nagyon jól megfigyelhetőek a média által gerjesztett trendek, egyszer például a Mónika Show-ban a vibrátorokról volt szó, és konkrétan megrohamoztak minket a vibrátorokért.

Most az anál eszközök is jobban pörögnek, biztos olvastak valami cikket a lányok. Nagy sláger még nyaranta a gumitehén, guminő, legénybúcsúkra rengeteget elhordanak ilyenekből, de a lányoknak sem kell szégyenkezniük, ha ilyen bulikról van szó..."

 

Külön szettet adtak ki a filmhez

A korosztályos megoszlást illetően nagy tévedésben voltam, mindig az a kép élt bennem, hogy egy 18 éves szöszi magassarkúban berongyol az üzletbe, lekapja a legnagyobb kapitányt és már megy is tovább. Ezzel szemben Viki elmondta, hogy a legtöbb vásárló a 30-40-es korosztályból kerül ki, bár volt már 80 éves vevője is.

A legkedvesebb emléke egy 50 év körüli hölgyhöz fűződik, aki azzal ment be hozzá, hogy sosem volt még orgazmusa, segítsen neki. Másnap fülig érő szájjal tért vissza, és azóta is többször járt nála.

Meg is mutatta, melyik volt az a „jolly joker” eszköz, amit ajánlott neki, és szívesen be is mutatnám nektek, de a magazin keretei közt ez nem lehetséges, szóval ugorjatok be hozzá, ha kíváncsiak vagytok!

 

Sok hülyeséget visznek bulikra

"Az épp aktuális divatok mellett nagyon kedveltek a vágyfokozók is, amik a pénisznövelő termékektől eltérően tényleg hatásosak."

Azt felejtsd el, amikor azt látod egy hirdetésben, hogy X centivel nagyobb farkad lesz, kamu. Az egyetlen legálisan kapható eszköz, ami ilyen hatással bír hosszú távon, az a péniszpumpa, de az is max 2-3 centit tud. 

 

Vágyfokozók, sikosítók, és ki tudja még mik...Ha nem jártál még ilyen boltban, elég sok ismeretlen dolgot láthatsz a polcokon, ezzel én is így voltam. A bőr kutyamaszk például egyértelműen az unkown kategória, megmondom őszintén meg sem mertem kérdezni, mire való. Akkor ott volt a 40 centis, stifolder vastagságú műbráner, amit rosszabb esetben önvédelmi eszközként tudnék elképzelni, „jobb” esetben pedig, hát, inkább nem képzelem el...

 

A társasokat is szeretik a fiatalok

Azt ajánlom hogy lessetek be hozzájuk, ha érdekelnek ezek a dolgok, Viki nagyon szakavatottan fog útbaigazítani az anal plugok és síkosítók útvesztőiben, ráadásul január 31-ig 20%-os kedvezménnyel tudtok vásárolni nála. Ezen felül fut most egy játékuk is, amivel egy 60 ezres eszközt nyerhettek, ha jól válaszoltok 3 kérdésre. Hajrá!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: