2015. 12. 15., kedd, 11:11

Feltalálták a lumberszexuális tortát!

Kezdjük az elején - mi az hogy lumberszexuális?

Ez az új trend, ennek lenni menő manapság - állítólag. A kifejezés az angol "lumberjack" szóból ered, amely favágót jelent.

 

De kik is azok a lumberszexuálisok? 

 

Azok, akik imádják a természetet, a barkácsolást, hosszú, bozontos szakállat viselnek és főként farmert+kockás ing+bakancs kombót hordanak. A "lumberek" maguk készítik a bútoraikat, kivűlről fújják az erdő térképét, sőt azt is tudják, hol terem a legfinomabb áfonya.

 

A torta

 

A torta egy tehetséges tortaművész, Elizabeth Marek kezeinek szüleménye és minden egyes szeletét elfogyaszthatják a Portald közeli lakosok, hiszen a hölgy Artisan Cake Company elnevezésű üzletében megvásárolhatóak. A vásárlók egy fejszével vághatnak szeletet maguknak, majd letördelhetik a csokival bevont fatörzsdarabokat és beleáshatják magukat a favágószimbólumként elhíresült, piros-fekete kockás tortabelsőbe.

 

 

Bár eléggé nehézkes a torta elkészítése és rengeteg türelmet igényel, Marek sok lépésről-lépésre videót tett közzé az interneten, hogy otthon is létrehozhassátok a remekművet.

A hozzáféréshez csak egy gyors regisztrációra van szükség, a Sugar Geek Show weboldalán és bárki számára elérhetőek ezek a videók.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: