Beküldés

2015. 12. 07., hétfő, 19:22

A cipő, ami menőbb Marty Mcfly önbefűzös Nike-jánál

A Shiftwear saját személyre szabható cipővel próbálja felfrissíteni a 2016-os lábbeli divatot világszerte. A sneakerst három különböző modellben gyártják, hogy válogathassunk a cipő formáját illetően, de ami a legcsúcsabb, hogy a külső megjelenésüket folyamatosan változtathatjuk majd egy telefonos applikáció segítségével.

 

Az első ilyen modell

Hamar rá is kaptak a népek, hiszen a New York-i székhelyű Shiftwearhez egymás után érkeznek a dollárok, nem csoda, hiszen eddig még nem futottunk olyan cipőbe, amin különböző animációkat és színes képeket tudunk majd megjeleníteni.

 

 

A kérdésre a válasz: hajlékony kijelző

A lábbeli jelentős részét egy nagy felbontású hajlékony kijelző uralja, amin akár egy fényképünket, de mozgó tartalmat is elhelyezhetünk. A lépőben elhelyezett akkumulátor egy teljes hónapon keresztül bírja szuflával, de még jobb hír, hogy az aksi vezeték nélkül is tölthető lesz.

 

Nem lesz olcsó...

A 100% vízálló, kevlár szálas talppal ellátott cipő 2016 közepére várható majd a boltok polcaira, az ára pedig a modelltől és a kijelző nagyságától függ majd, 44 ezer forinttól- 440 ezerig.

 

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!