2015. 12. 01., kedd, 20:13

Újranyitott a Bomba!

Szombat este épp a városban portyáztunk, hogy a PhatBeatz buli előtt egy kis bátorságot merítsünk a rapper srácokkal folytatott interjúhoz, amikor meglepetten álltunk meg a Bombardier Pub előtt, ahonnét zene és fény szűrődött ki. Legjobb tudomásunk szerint már vagy 8 hónapja zárva az egység, ezért csodálkozva néztünk egymásra. A kezdeti sokkon azonban gyorsan átlendültünk azzal az ötlettel, hogy azonnal igyunk egy sört, s egyúttal nézzük meg mi folyik odabent.

Belépéskor ért bennünket a második meglepetés, ugyanis egész szép számban voltak vendégek, szinte minden asztalnál ültek páran, a hátsó teremben pedig elektronikus zenére bólogattak a népek.

 

A bútorok a régiekAz első sör kortyolgatása közben körbejártuk a placcot, hogy megnézzük mi változott mióta utoljára itt jártunk. Engedjétek meg, hogy egy kis deja vu-t okozzak a Viktória Stake House-ról szóló beszámolónkban írtakkal:

„A díszlet semmit nem változott a zárás óta, bár nagyon nem is volt szükség rá, jól ki lett találva annak idején. Nem tudnám egyik városi helyhez sem hasonlítani, elég sajátos hangulata van és tulajdonképpen bármilyen alkalomhoz jó választás lehet.”

Persze csak lustaságból idéztem magam, de az előbbi megállapítás itt is tökéletesen megállja a helyét. Ez az a hely, ahova érkeztem már kifejezetten vacsorázni, vagy reggelig tartó tivornyára, de ültünk már be ide délutáni kávézásra vagy szimpla sörözésre is.

 

Sörkorcsolya is járt a sör mellé

Arra viszont kíváncsiak voltunk, hogy üzemeltetés terén történt-e változás, így a második sör után rá is kérdeztünk a pultos srácnál, aki barátságosan a főnökhöz irányított. A rövid bemutatkozás után szívesen válaszolt a kérdéseinkre Székely László, aki bár mindössze két hete nyitotta újra a Bombát, egész konkrét tervekről számolt be.

Rövid beszélgetésünkből kiderült, hogy nem akarja megváltani a világot, csupán egy korrekt helyet akar vinni, ahol azt kapod a poharadba amit kértél, nagyjából kocsmai áron. Ez elsőre nem tűnik nagy truvájnak, de aki régóta járja a város szórakozóhelyeit, az bizony tudja értékelni a hasonló hozzáállást.

 

Kaposvár koktél - nem emlékszem már, hogy mit raktak bele, de nem hazudott...

Programok terén egyelőre a jól bevált sémát folytatja, azaz hogy általában péntekenként karaoke, szombatonként Dj, alkalmanként pedig egy-egy kiemelt esemény. December 12-én például Kaposvár Szépei buli lesz, de nagy hepajra van kilátás karácsony környékén és újévkor is. Ami változás, hogy a konyhát ezúttal nem erőltetik, szóval vacsizást ide ne nagyon tervezzetek, de bisztró jellegű ételek hamarosan lesznek. 

 

Normál kocsma árakon dolgoznak

Bár a Bomba naptárában szereplő zenei programokkal a mi ízlésünk nem feltétlenül kompatibilis, azért örülünk neki, hogy velük újra kicsit változatosabb lesz, az egyébként elég sivár kaposvári éjszaka. Sok sikert kívánunk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: