2015. 11. 26., Csütörtök, 15:30

Ezeken a helyeken kell körbenéznünk Kaposváron a Black Friday alkalmából!

Bár Kaposváron még nem nagy divat, de pár üzletben azért belefuthatunk holnap az Amerikából indult Fekete Péntekbe. Mondhatnánk, hogy újra egy hülyeség, amit átvettünk az amcsiktól, de mi azért díjazzuk, hogy kedvezménnyel vásárolhatunk több különböző boltban, akár online is. Körbenéztünk ma a városban, hogy holnap miket lehet venni helyben, de a jobb webes akciókat is összeszedtük.

Mi az a Black Friday? Nem múlt héten volt? Mi értelme ennek? A kérdésekre a választ korábbi cikkünkben, ITT találod!

TUTTIBringa

Tudjátok, a bicikli olyan mint a szörfdeszka meg a cabrio -  télen kell vásárolni! A TUTTIbringa most egy napra rá is tesz téli akcióira egy lapáttal, ami 20-50%-os kedvezményt jelent a kerékpárok árából. 

Ugorjatok fel az oldalukra, csekkoljátok a készletet, hogy ne holnap kelljen válogatni a cakajok között!

576 Kbyte

Az 576 KByte nagyon készül a holnapi leárazásra, hiszen egy külön videót is feldobott a netre. Az akció november 27-29-ig tart majd, de titokzatos módon az árakat majd csak péntek hajnalban leplezik le. Elszórtan már lehet morzsákat találni, mint például hogy az NBA LIVE 16 (PS4, Xbox One) - 20 999 Ft helyett csak 8 999 Ft lesz. 

Itt a lista az akciós játékokról:

  • Guitar Hero Live
  • Migh & Magic Heroes VII
  • Mad Max
  • Assassin's Creed Syndicate
  • Evolve
  • The Witcher 3: Wild Hunt
  • Fifa 16
  • Guild wars 2 Heart of Thorns
  • I Am Bread
  • Madden NFL 16
  • NBA 2K16
  • NHL 16
  • NHL Legacy

Brendon

Magyarország babaáruházláncában november 26-tól dec 2-ig él az akció az üzletben és online is. 20 - 30%-os kedvezménybe futhatunk bele, de ezúttal csak a játékokra lesz érvényes az akció. Csütörtöktől minden Bright Starts, Taggies, Oball, Ingenuity, Comfort & Harmony és Baby Einstein játékot vehetünk meg olcsóbban. Az oldalon ma még az eredeti árak vannak feltüntetve, holnaptól ebből jön majd le a kedvezmény. Nagyon szuper hallás- és kézügyesség fejlesztők, játékszőnyegek sőt, ajtóra szerelhető hinták is lesznek akcióban.

Euronics

Az üzlet november 23-tól 29-ig Fekete Péter hetet tart, és ezt november 27-én egy óriási 70 %-os leárazással koronázzák majd meg. Én leginkább a fényképezőkre, illetve valami dizájnos kávéfőzőre vetem rá magam, hogy már most beszerezzem a karácsonyi ajándékokat.

Hűtőszekrények és fagyasztók : 5-15 %

Mosó-Szárítógép: 5-10 %

Egészségmegőrzési termékek: 10-15 %

Automata kávéfőzők: 10-20%

Praktiker

November 27-én pénteken a Praktiker boltjaiban is nagy leárazások várhatók, a webes felületen pedig ingyen házhozszállítással kecsegtetnek a barkácsosok. 20-tól 50%-ig, több mint 600 termékre vetik ki az akcióikat! Úgy vélem, a Corsoban a híd betonozásához biztos jó hasznát fogják venni az üzletben lévő leárazásnak.

Kapos Horgászcentrum

 A pecásoknak is kedveskedik valamivel a Fekete Péntek, méghozzá a Kapos Horgászcentrumban. 2000 Ft-os utalvány jár minden 10000 Ft-os vásárlás után. Horgokat készíts, jöhetnek a telepített pontyok!

Lessük meg a webshopokat!

A neten sem telhet el úgy a holnapi nap, hogy ne tartanának a kisebb-nagyobb webáruházak eget rengető akciókat. Egy maroknyi  webshop már hetekkel ezelőtt hirdette ezt a napot, egy nagyobb listát pedig a Black Friday hivatalos oldalán is lehet találni. Ez a lista első ránézésre nem volt számomra annyira lenyűgöző, hiszen csupán egy-két nevet ismertem kapásból, a legtöbbről azt se tudtam, hogy mit árulnak pontosan. Holott az oldal úgy hirdeti magát mint a hivatalos, minden akciót tömörítő Black Friday lap, aztán közben szar semmi sincs rajta.

De hát ezért vagyok én, hogy segédkezet nyújtsak számotokra, hogy miért is érdemes fennmaradni ma este éjfél után kicsivel, hogy elkapjátok a lehető legjobb online ajánlatokat fekete péntek alkalmából!

eMag

Ha csak egyetlen oldalt nézel meg éjjel vagy holnap a vásárlás miatt, akkor az az emag.hu legyen! Ezen a lapon mindent, de tényleg mindent meg lehet találni amire az embernek szüksége lehet, a mobiltelefonoktól kezdve, a könyveken át, a kenceficéken keresztül egészen a babakocsikig, tényleg mindent lehet kapni. Valszeg a legnagyobb leárazások az elektronikai cuccokat fogja érinteni (tablet, mobil, laptop, tv), de szerintem minden kategóriában lehet majd találni egy két klassz akciós drágaságot!

PlayersRoom

Szerintem senki nem röhög ki, hogy ha azt mondom, hogy a legsikeresebb ruházati boltok között helyet kap a PlayersRoom is, akiknél rendre vagány cipők százai közül lehet válogatni. Úgy tűnik, ők is behódoltak és Black Friday-nek, úgyhogy mindenképp ajánlott az ő oldalukra is felmászni holnap, ha másért nem is, hogy egyszer végiggörgessük akciós palettájukat.

Google Play

A twitteren üzent az Android, miszerint a következő napon a Google Play áruházában is leárazáseső fog hullani. Tehát aki ezt a rendszert használja mobilján vagy tabletjén, az holnap mindenképp nyissa meg az alkalmazást, és nézzen körül az akciós appok tárházában.

Tesco

Az én állam is leesett mikor megláttam, hogy az ország egyik legnagyobb áruházlánca (Kaposváron meg végképp a legnagyobb) Black Friday-t hirdetett. Nem tudom, hogy mit fognak leárazni, bár közleményük szerint egy-két tablet, laptop és tv is beférkőzött a kínálatuk közé, azért egészen biztos vagyok abban is, hogy a saját gyártású termékeiknek lesz félbe vágva az ára. Tehát aki Tescos majonézre, vajra, chipsre vagy sörre vágyik, az holnap nézzen fel hozzájuk is!

Persze van még bőven olyan site amely Black Fridayt hirdetett, így jobb, ha fellátogattok a saját kedvenc webshop oldalatokra, hátha szembeötlik néhány vagány leértékelt cucc!

Egy biztos, holnap lesz mit a tejbe aprítani!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: