2015. 11. 25., szerda, 09:08

Reggeli mellé a desszert: Végre összecsap Vasember és Amerika Kapitány!

Egyenlőre csak egy trailer erejéig, de nem kell már sokat várnunk ahhoz, hogy végre láthassuk a vásznon is a Marvel egyik talán legjobban várt csatáját, amely során összecsap a két legnagyobb és legkedveltebb hős: Amerika Kapitány és a Vasember!

A Marvel végre megtörte a csendet

A rajongók régóta hőbörögtek már, hogy míg a DC bőségesen ellátja a szuperhős fanokat trailerek és képek tucatjaival a márciusban mozikba kerülő Batman v Superman kapcsán, addig a májusban érkező Amerika Kapitány: Civil War még mindig lapít. Se egy trailer, se egy kép, csupán egy-két háttérinformációt szivárogtattak ki a filmről, mint például, hogy ebben már szerepelni fog az új Pókember és bemutatkozik a Fekete Párduc is. Nos, derült égből villámcsapásként ért még engem is, mikor végre találkoztam a legnagyobb videómegosztó portálon a film első hivatalos trailerével!

 

 

Mindenki egymásnak esik

A sztori még mindig ködös, azonban jött még pár újdonság az eddigi információkhoz, miszerint a Vasember (Robert Downey Jr.) és Amerika Kapitány (Chris Ewans) az amerikai kormány által előterjesztett, szuperhősöket regisztráló törvény miatt akasztják össze bajszukat. Az előző, Captain America: The Winter Soldier során megismert gonosz-haver Bucky, vagyis a Tél Katonája ismét feltűnik, aminek Rogers kapitány nagyon örül, Tony Stark viszont nem annyira. A szuperhősök két részre szakadnak, és több igen látványos fight közepette esnek egymásnak. Igen látványos előzetest csavartak össze a Marvelesek, olyan hősökkel a fedélzeten mint a Vasember, Amerika Kapitány, Vízió, Fekete Özvegy,  Sólyomszem, Hadigép, Skarlát Boszorkány, Hangya, vagy az új arcok: Fekete Párduc és a Pókember!

Egy szó mint száz: Nagyon várjuk 2016. május 6-án a két vezér összecsapását!

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: