Indul

2015. 11. 23., hétfő, 13:32

Indul "A Nagy Kaposvári Összefogás 2015 " karácsonyi adománygyűjtő kampány - Segíts, hogy segíthessünk!

"A Nagy Kaposvári Összefogás" karácsonyi adománygyűjtő kampány egy egyedülálló kezdeményezés Kaposvár életében. Célja nem alapítványok vagy egyesületek támogatása, hanem rászoruló családok közvetlen segítése.

Kitűzött célunk, hogy érdemben tudjunk segíteni 5 kiemelten rászoruló kaposvári családnak. Ebben partnerünk a SzocioNet Egyesített Szociális és Gyermekjóléti Intézmény, akik segítettek a családok kiválasztásában, hogy valóban olyan emberekhez jusson az adomány, akiknek a legnagyobb szüksége van rá. A befolyt összegből a számukra legfontosabb dolgokat vásároljuk meg, amit át is adunk nekik karácsonykor. Társunk még az összefogásban a Tiéd A Holnap Ifjúsági Alapítvány, akik lehetővé teszik, hogy a leghatékonyabb formában tudjuk összegyűjteni adományaitokat. 

 

 

Kik ezek a családok?

Hamarosan videós formában mutatjuk be nektek az 5 családot, hogy megismerhessétek őket és mindennapi problémáikat. 

 

Ki támogathatja az összefogást?

Természetesen bárki, de a magánszemélyeken kívül számítunk cégek támogatására is, hogy minél több pénz gyűljön abba a bizonyos kalapba. 

 

Mivel támogathatom az összefogást?

Az alkalomra készült ajándék karkötők 1000 forint adományt jelképeznek, azonban ha van rá lehetőséged, ennél nagyobb összegű felajánlásokat is várunk. Ha anyagi helyzeted nem engedi hogy adakozz, írj nekünk, és ingyen adunk karkötőt, hogy ezzel is szolidaritást tudj vállalni a családokkal.

 

Hol támogathatom az összefogást?

A városban számos önkormányzati intézmény és kereskedelmi egység csatlakozott a gyűjtéshez, ezeken a helyszíneken adományozhattok, illetve az alapítvány számlájára is utalhattok, mely a következő: Tiéd A Holnap Ifjúsági Alapítvány / 10700172-66409520-51100005. Minden adományozó egy ajándék karkötőt kap annak jeléül, hogy részt vesz az akcióban. A helyszínek listáját hamarosan közzétesszük.

 

 

Meddig tart a kampány?

December 18.-án, a "TekerdFel AZ ÖSSZEFOGÁST! jótékonysági hepening" -el zárjuk, melynek teljes bevétele az összefogás kalapba kerül. A buli részleteit ITT találod!

 

Az első bemutatott család videóját ITT nézheted meg!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: