2015. 11. 23., hétfő, 09:48

Heti egy szex elég – legalábbis a tudósok szerint

Nem lesz jobb kedvünk attól, ha heti egynél többször szexelünk – vonta le a következtetést egy megfigyelést követően a kanadai kutató.

 

 

25 ezer ember szexuális szokásait vizsgálták 

Amy Muise a Social Psychological & Personality Science-ben olvasható kutatásában azt írja, hogy 25 ezer 18 és 89 év közötti amerikai szexuális életét vizsgálta egy hosszabb időszak során. A szociálpszichológus az összegyűjtött adatokból egy szerinte támadhatatlan konklúziót vont le, miszerint a kapcsolatokon belül a szex mennyisége összefüggésben van a közérzetünk minőségével. Ezt a teljesen megdöbbentő megfigyelést, amelyet én álmomban sem gondoltam volna, egy jóval izgalmasabb dologgal toldotta meg: a boldogságunk egy bizonyos szexmennyiség után már nem nő.

 

Ha azt gondolnátok, hogy biztosan valami bányarém  lehet a kutató, tévedtek! Ő Amy Muise

Sokan küldték el melegebb éghajlatra a kutatót

Tehát lehet, hogy élvezzük a heti többszöri paplangyűrögetést, viszont a kedvünk ettől nem lesz érzékelhetően jobb, bőven elég, ha hetente csak egyszer bújunk ágyba párunkkal.

 

 

Nos, az erősen ingatag megfigyelést, érthető okokból nagy felzúdulás követte a közösségi oldalakon, viszont voltak olyanok is, akik egyetértettek az eredményekkel. Lényeg a lényeg, most egy újabb ürügy adott azoknak, akik nem szívesen bújnak már össze párjukkal, hiszen a fáj a fejem, nincs kedvem és a fáradt vagyok után itt a legújabb kifogás: úgysem lesz tőle jobb kedvem, akkor meg minek?

 

 

Nos, köszönjük meg szépen ezt a felfedezést Amy Muise-nak, aztán legyintsünk rá egyet, és rángassuk be párunkat gyorsan a hálószobába, hogy leteszteljük, javul-e egy jó numera után a kedvünk. Várjuk az észrevételeket!

 
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: