2015. 11. 19., Csütörtök, 20:37

Snoop betört a fűpiacra! Nem is akárhogy...

Napjainkban a legális marihuána az egyik leggyorsabban növekvő iparág az Egyesült Államokban, amit jelenleg 2,5 milliárd dollárra becsülnek, de ez három éven belül elérheti a 11 milliárdot. Snoop Dogg, aka Snoop Lion vagy magunk között hívjuk csak Snoop Doggy Dognak, kapva kapott a lehetőségen és nem is akárhogyan szállt be az amerikai fűiparba.

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy a rap ikon is előszeretettel teker egy-egy blantot, ha úgy tartja kedve, sőt szívesen hangoztatja is a médiában, hogy ő bizony nem veti meg a zöldet. Tehát nem volt kérdés, merre is terjeszkedjen a zenei piacról már jól ismert "kutyus", a foglalkozás körét most a Leafs by Snoop-pal bővítette ki. A saját nevével ellátott fűtermesztésének fő célja, hogy megváltoztassa az emberek általános véleményét a kannabiszról, ennek érdekében a csomagolás, de a termékek is különleges dizájnt kaptak.

Friss és üde dizájn

Snoop a koncepcióját a legendás dizájner céghez, a Pilgrimhez vitte és Emily Oberman segítette őt a szakértelmével. A füves életmódra utaló sztereotípiák (rasztaság, törvényenkívüliség, züllött életmód) a kukában végezték és előálltak a kivitelezéssel, ami a napsütéses és meleg Californiára emlékeztet minket, mint pl.: pálma fák, halak és éppen repülő madarak. A pasztel csomagolás ám nem csak csini, de funkcionális is, hiszen a tetején egy gyermek-biztos sapkát találunk, ami jogilag teljesen megfelel a terjesztésre vonatkozó előírásoknak.

Szerencsére a marihuánával kapcsolatban Snoop nem a sötétben tapogatózott, hiszen ő egy műértő a témában. És a "Leafs"-el egy olyan márkát sikerült összehoznia, ami valóban őt jellemzi és olyan darabokból áll, amit valóban szeret. 

-mondta Oberman.

Mi szem-szájnak ingere...

A termékek közül válogathatunk is, hiszen lehetőségünk van enni, szívni és elnyalni is a marihuánát. Maga Snoop válogatta össze 8 törzsből az étcsokiba, különböző koncentrátumokba, cukorkákba és az elszippantani való gumókhoz is a kannabiszt. Mivel alapvetően orvosi marihuánáról beszélünk, a CBD tartalma magasabb a THC-nál, így a beteg emberkék nem tépnek annyira be tőle.

Pacsi Snoopnak, hiszen baromi jól néz ki a csomagolás és arról inkább nem ejtünk szót, hogy kipróbálnánk-e a különleges marihuánát.

PEACE 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: