2015. 11. 18., szerda, 13:45

Feltalálták az első kifejezetten nőknek való telefonkiegészítőt

Most már hivatalos: Az okos telefonod mostantól szó szerint bármit képes megtenni érted, azaz neked. Szóval gyújts meg néhány gyertyát és állítsd a Sirit ausztrál akcentusra, hiszen az baromi szexi!

 

Többfajta felhasználási mód

Az IZIVIBE egy olyan telefontok, amelyhez egy szilikon markolat csatlakozik, amit egy hozzá tartozó App segítségével tudsz irányítani. A kis rózsaszín teremtmény egyszerű dildóként, de 7 különböző sebességű vibrátorként is használható. Távolról is kontrollálhatod a játékszert, ha éppen olyan hangulatban vagy, vagy szimplán nem akarod, hogy az intim kapcsolatotok közben érkezzen hívásod, és nem odaillő helyeken csörögjön a mobilod.

 

Azért csak óvatosan a szerszámmal!

Bár gyanús, hogy nem kevés húgyúti fertőzést lehet majd vele összeszedni, hiszen a mindennapos használatban a telefonunkon csak úgy hemzsegnek a baktériumok, így javasolnám az erre a célra kifejlesztett törlőkendővel való tisztogatást az "aktus" előtt, minden jövőbeli használójának.

 

 

Az esetleges érdeklődőknek van egy kis rossz hírem, hiszen idén karácsonyra nem tudjátok megrendelni a telóra csatlakoztatható játékszert, mert 2016 júniusától dobják majd csak a piacra.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: