2015. 11. 12., csütörtök, 10:38

Kukába a körömlakkokkal! itt a spray, ami forradalmasítja a manikűrözést

Nézzünk szembe a ténnyel, hogy a saját körmeink festése baromi nagy kihívás, ha nem úgy akarunk kinézni, mint aki most nyúlt bele egy tálnyi festékbe. A jobb kezünk ápolása még csak csak kivitelezhető, de valljuk be, igenis jobbat érdemel a bal kezünk, és erre itt a legújabb körömfestési technika.

Ez pedig nem más, mint a Spray alapú körömlakk

A Nails Inc. dobta piacra a készítményt, amivel hibátlan manikűrt festhetsz pillanatok alatt és a száradási ideje is lényegesebben kevesebb, mint a megszokott körömlakkoknak. A Spray november 12-től, azaz mától kapható, rágógumi-rózsaszínben és ezüstben, mindössze $11-ért, azaz kb. 3200 Ft-ért.

A működése baromi egyszerű: rázd fel a palackot, 20 másodpercig fújd a körmeidet folyamatosan, aztán várd meg míg teljesen megszárad a felvitt réteg! Mint mindenkinek, nekem is eszembe jutott, hogy ezzel a technikával valószínű a fél kezem festékben fog úszni, de előkapsz egy szappant és meleg víz alá tartva a kezed, pillanatok alatt megszabadulhatsz a bőrödön maradt festéktől. Én tuti beszerzek egyet, legalább kipróbálni a cuccot, így ajánlom ti is kövessétek a példámat!

 

Így működik:

 

 

Szintén új trend a hajtetoválás, ITT számoltunk be róla.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: