2015. 11. 10., Kedd, 16:38

Az idei év legjobb reklámját sikerült összehoznia az Unicumnak!

Dr. Zwack, Hajós Alfréd, hatalmas ostorpattogtatás és óriási fesztivál jelenet a Hősök terén - ezt mind láthatjátok a Zwack Unicum 2015-ös reklámfilmjében, ami ma jelent meg online és hamarosan a TV-ben is belefuthattok majd csatornaszörfözés közben. Nekünk nagyon bejön az új promó, amit az ACG saját ötletéből fejlesztett a Zwack számára.

Since 1790

Különleges év az idei a Zwack család számára, hiszen pontosan 225 éve kínálta Dr.Zwack udvari orvosként, II. József Habsburg uralkodót a gyomorkeserűvel. A reklám spot ezt a jelenetet megörökítve kezdődik, aztán felidézi Magyarország elmúlt 225 évének kiemelkedő hőskorszakait, párhuzamba állítva a család és az Unicum történetével.

Egy kis történelem

Az 1848-49-es szabadságharcot felelevenítendő jelenet sem maradt ki, hogy bemutassa a harcos múltunkat a történelemben. A szpotban megfigyelhetjük a hősies magyar ifjak küzdeni akarását, fenomenális ostorpattogtatási technikákkal vegyítve. „Szerencsések vagyunk, hiszen ismerjük őseink elmúlt 225 éves történetét és azt az áldozatos munkát, küzdeni akarást és pozitív hozzáállást, amelynek köszönhetően ma itt állhatunk és egy igazán prosperáló vállalatot működtethetünk. Azonban ugyanez igaz Magyarország történetére is, hiszen a magyar egy büszke, harcos és minden helyzetből kijönni képes nemzet. Ezért érezzük úgy, hogy a családunk története párhuzamba állítható Magyarország történetével is, ebből született a Zwack Unicum új reklámfilmje” – mondta el Zwack Sándor az új reklámfilmről.

Hajós Alfréd, Hősök tere, vizák

A harmadik jelenetben feltűnik Hajós Alfréd és számos úszó is mellette, szimbolizálva a sportban elért hatalmas sikereinket, de találkozhatunk óriásra nőtt, a Dunában úszó két méteres vizákkal, hogy a különlegességekre is felhívják a figyelmünket. A Hősök terén zajló fesztiválhangulatú záró jelenetbe egyenesen szerelmesek lettünk, hiszen végre egy reklám, ami mosolygósnak és életerősnek mutat be minket, magyarokat.

Nyugodt szívvel állítom, hogy az idei év legjobb magyar reklámját sikerült összehoznia a Zwack családnak, Bergendy Péter rendezővel karöltve. A zenéért pedig a kalapom emelem, 2015 első felének egyik legjobb számát sikerült bedobniuk a videó alá.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: