2015. 11. 10., kedd, 13:41

Itt a bunyós Tinder - Ha nem tetszik az arca, hívd ki egy utcai harcra!

Emlékszel még arra a melákra, aki a homokozóban elvette a lapátodat? Nem? És arra, aki a suliban rendszeresen elvette a tízóraid? Rá se? De az egyik munkatársad biztos utálod ugye? Na, akkor most itt egy kézenfekvő lehetőség a bosszúra, hívd ki őt egy ökölharcra!

 

Aki le szeretné rendezni nyilvánosan nézeteltéréseit, örömmel mutathatom be, a Tinder szöges ellentétét: a Rumblr-t! És, hogy miért ellentéte a népszerű társkereső alkalmazásnak?

Mert itt nem megdugni megismerni akarod akit jobbra húzol (kinek nem inge), hanem… Vagyis de, csak épp nem abban a formában.

A hamarosan megjelenő alkalmazás segítségével, a regisztráció után kutakodni kezdhetsz a környékeden, számodra nem tetsző arcok után, majd mikor megtalálod életed megkeserítőjét, egy egyszerű jobbra húzással, vagy a FIGHT gombra pöccintéssel jelezheted is neki, hogy most bizony szívesen átrendeznéd a búráját. Az alkalmazás ezek után bedob titeket egy virtuális verbális ringbe (chatbe), ahol néhány szitokszó, meg „úgyis szétkaplak” után egyeztetni lehet a helyet és az időpontot, aztán mehet is a boksz!

 

 

Persze előtte világgá kell kürtölni, megosztani minden közösségi oldalon a harc linkjét, ahol a haverok fel is tudnak csatlakozni mint nézők, és utánanézhetnek, kit kívánsz te hamarosan jól elkalapálni. Az alkalmazás megjelenésére sajnos még várni kell kicsit, azonban a Rumblr hivatalos oldalán már fel lehet regisztrálni, hogy elsők között juthass hozzá a harcosok alkalmazáshoz!

 

 

Legalábbis eddig így volt. Mi változott?

Azon kívül, hogy a Hughes reklámügynökség bejelentette, hogy az egész alkalmazás egy FAKE?! Semmi.

Igen bizony, az ügynökség hivatalos közleményben erősítette meg, hogy a Rumblr egy portfólió-projekt volt, egy vírusmarketing, amellyel nagy örömükre az egész világot megszivatták, köztük engem is. Most már jobb is ha nem csinálják meg ezt az appot a srácok, mert nagy valószínűséggel az átverés kiötlőinek elég sok boxmeccse lenne a közeljövőben...

 

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: