2015. 10. 07., Szerda, 10:46

Az eddigi legpofátlanabb alkalmazás hamarosan elindul - Egymást lehet benne értékelni

Új egetrengetően undorító alkalmazás indul a Facebook felhasználók körében. A Peeple nevű, novembertől útjára induló programban embereket értékelhetsz. Eddig még csak szállodákra, éttermekre, sofőrökre, internetes eladókra és vásárlókra tudtunk nyilvános értékelést leadni, egy hónap múlva viszont mindenki szeme láttára szidhatjuk barátainkat, munkatársainkat és értékelhetjük exeink ágybeli teljesítményét is.

Az osztályzataidat 1-5-ig adhatod le három kategóriában: szakmai, személyes vagy romantikus kapcsolatban állsz-e az illetővel és ezt provokatív indoklással is díszítheted.

A következő kikötésekkel szerepelhetsz a rendszerben:

- betöltötted a 21 évet

- privát facebook fiókkal rendelkezel

Ezekkel a feltételekkel értékelhetsz valakit:

 - meg kell adnod, hogy pontosan honnan ismered az illetőt

- tudnod kell a telefonszámát

Míg a pozitív értékelések azonnal megjelennek a profilodon, a negatívoknak lesz 48 óra átfutási idejük, hogy véleményük szerint "addig lerendezésre kerüljön a két fél között az incidens". Talán nekik nem jutott az eszükbe, de garantáltan lesz egy-két 8 napon túl gyógyuló "balesetet" a vitarendezési időszak alatt.

Ha a kritika mégis kikerülne, bejelentheted, hogy alaptalan vádaskodás az egész, ezeket a cég most a próbaidőszak alatt törli a profilodból.

A Washington Postban jelent meg először a hír az alkalmazásról, szeptember 30.-án, azóta negatív komentek ezrei érkeznek, amikben aljas, undorító, pénzhajhászoknak nevezik a két alkalmazást "feltaláló" nőt:

“ - Ha nem egy kifinomult hoaxról van szó, akkor ez a legaljasabb, leghaszonlesőbb, legvisszataszítóbb szolgáltatás az emberiség történetében.

- Remélem, soha nem éltek békében, mert ha nektek és a befektetőiteknek bejön ez a dolog, egyikünk sem fog.”

Mi támogatjuk a negatív komentelőket és reméljük az alkalmazás egy wc legmélyén végzi majd.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: