2015. 09. 24., Csütörtök, 08:59

10 igazán ötletesen csomagolt termék

A Festina vízálló órái a Scholz & Friendstől

Ezek az igazán csinos karórák most a csomagolásukkal is bizonyítják, hogy mennyire vízállóak: Az értékesítésüket vízzel teli zsacsikban kezdték el, és be kell valljuk, ebben az esetben hihetünk a reklámnak.

A vényköteles sör, Peter Jostrandtól

Bár érthető, hogy ezek a vénykötelesnek nem mondható, a hétfőtől vasárnapig egyre több alkoholtartalommal rendelkező üvegcsék miért nem kerültek a forgalomba és  valószínűleg nem ezt írná fel nekünk a dokink ha betegek lennénk, de ha már elméletben beszélgetünk róluk, én a hétfő és a szerda alkoholtartalmát megnövelném kissé.

Koporsós cigaretta tartó, RJ Reynoldstól

Ha bármelyik dohányzó barátodnak vagy szerettednek adnál ajándékot, itt a tökéletes darab. Tuti, hogy kihozod a sodrából vele, de ugyanakkor meg is mutatod mennyire törődsz az egészségével.

Fogyókúrázóknak csomagolt zöldségek, Daizi Zhengtől

Ez a csomagolás lehetővé teszi, hogy az egészséges étkezés bűnös élvezetnek hasson. Ha az összes diétás kaja ilyen jól nézne ki, talán én is a fejemet adnám rá.

Aranyhalas tea filter a Charmvillatól

Vékony a határ az otromba és az aranyos között, főleg ebben a pohárban, de az biztos, hogy a legklasszabb módja, hogy teljesüljön a három kívánságotok.

Gyümölcs és zöldségekbe csomagolt óvszerek, Guan-Hao Pantól

A fiataloknak készült új design egy kis segítséget ad, hogy a formádnak és a farkad szélességének megfelelő méretű gumit válassz. Tehát a zöldségek és a gyümölcsök szemléltette kerületek alapján eldöntheted, hogy melyikre hasonlít legjobban a szerszámod.

A szőlők vére, Constantin Bolimondtól

Képzeld el, milyen furcsán megnyugtató érzés, hogy ezekből az anatómiailag szív alakú tartályokból öntheted ki az esti egy pohár borodat.

Poilu ecsetek, Simon Laliberte-től

Ebben az egyszerű, hatásos és kissé szőrös designú csomagolásban 2 különböző ecset is el van rejtve.

Homer és Marge Bora, Constantin Bolimond és Dmitry Patsukevichtől

A palackok tervezői hátborzongatóan rejtélyesek a bor alkoholtartalmát illetően, de mint tudjuk a vicces dolgok néha meglepetéseket rejtenek magukban. A De Stijl inspirálta csomagolás egy óriási kalap emelés a Simson család felé.

Breaking Bad díszdoboz az Elite Packaingtől

Elite Packaging, Sony Pictures, és Vince Gilligan (BB alkotója) dolgoztak együtt, hogy megalkossák ezt a minden finomsággal teli hordót.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: