2015. 09. 23., Szerda, 11:32

Olé! Itt az új Harry Potter film, és mi már tudjuk is miről fog szólni!

Ugyan már 4 év eltelt azóta, hogy bemutatták az utolsó Harry Potter filmet, ne hidd, hogy véget ért a varázslóláz Hollywoodban! Persze a szereplők azóta eléggé megváltoztak, főleg a Neville Longbottomot alakító Matthew Lewis, akiből extra dögös pasi lett, mégis sokszor felröppent a pletyka, hogy még több mozit forgatnak majd a roxforti sztorikból.

Pár hónapja aztán hivatalosan is bejelentették, hogy film készül a HP-sorozat kiegészítő köteteiből, először a Legendás állatok és megfigyelésük című könyvből. Sőt azóta már azt is tudni, hogy a főszerepet az Oscar-díjas Eddie Redmayne kapta. Ráadásul J. K. Rowling egy másik szuper hírrel is előrukkolt, jövőre ugyanis egy új Harry Potter színdarabot is bemutatnak. Most pedig ismét örülhetnek a rajongók!

Időközben ugyanis elkészült egy másik új Potter-mozi is! A Severus Snape and the Marauders (magyarul Perselus Piton és a Tekergők) című filmet egy rajongói csoport forgatta, de elsőre biztos nem vennéd észre, hogy nem egy hollywoodi kasszasikerről van szó! A történet még Harry születése előtt játszódik, a középpontjában pedig Piton, James, Sirius, Lupin és Peter Pettingrew állnak, na és persze felbukkan Lily is! Izgalmasan hangzik, ugye?

Azt egyelőre sajnos még nem tudni, hogy hol és mikor mutatják majd be a filmet, de az előzetesét már most lecsekkolhatod:

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: