2015. 09. 18., Péntek, 08:06

A kocsma, ahol mellvillantással is lehet fizetni - itt a Titcoin!

Egy amszterdami kocsmában, a Café Ruigban a nők mostantól a mellük megmutatásával is fizethetnek a sörért, "köszönhetően" azoknak, akik megalkották a Titcoin nevű valutát.

Egyszerű és nagyszerű

A működése, ahogy az alább látható videó is elmagyarázza, rendkívül egyszerű: a nők felhúzzák a pólójukat, a csapos lefotózza és feltölti a Titcoin oldalára a képet, a nők megkapják a sörüket, a kocsma pedig később a Titcoinokért valódi pénzt az applikáció készítőtitől.

Népszerűek az amatőr mellek

A képek (amelyeken állítólag az arcok nem, csak a mell fog látszani) aztán különböző pornóoldalakra kerülnek fel, mint user generated content, mert az amatőr mellek az egyik legkeresettebb kategória ezeken az oldalakon. A tervek szerint nemcsak kocsmákban, hanem az élet minden területén használni lehet majd a Titcoint, legyen szó netes vásárlásról, utcai, kamerával ellátott automatákról, szépségápolási termékekről stb. A Titcoin a bevétel egy részét mellrákellenes kutatásokra ajánlja fel, hogy "egy egészséges piacot tarthasson fenn". 

Maga a kezdeményezés persze vicces, de ha kicsit jobban belegondol az ember, azért eltűnődik azon, hogy ez valójában egy igencsak gusztustalan és megalázó lehetőség a nők számára.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: