2015. 09. 10., Csütörtök, 18:57

Kaposvári zsírégetési körkép – lustáknak

Mint azt tudjuk, fogyást leghatékonyabban diétával és a testmozgással érhetünk el. Azonban a legtöbben, valljuk be, elég lusták vagyunk 2 órát izzadni a konditeremben az egész napos meló, vagy suli és szakkörök után. Ráadásul a hűtőben lévő finomságok és egy jó pizza is csábító tud lenni, mikor az ember gyomra épp saját magát kezdi megemészteni a nap végén. Épp ezért körülnéztünk a városban, hogy milyen zsírégető – alakformáló lehetőségek közül válogathatunk, ha szenvedés nélkül a lehető legrövidebb idő alatt szeretnénk a legjobb formánkat nyújtani. Íme a kaposvári kínálat:

 

Flabélos

 

 

A mozgás-, idő- és kedvhiányban szenvedőknek csillanhatott fel a szemük, amikor a Flabi megérkezett Kaposvárra. Hatékonyságát egy látszólag egyszerű elméletre alapozzák. A gép rezgésének, illetve billegésének hatására agyi reflexként az izmaink összehúzódnak, hogy ne veszítsük el egyensúlyunkat. Ezáltal - állítólag - 40-50 percnyi, intenzív konditermi kemény munkától szabadítjuk meg magunkat. Jól hangzik, az ára sem rossz, hiszen pár száz forintért megrázathatjuk a popsit, de

napi 10 perces bohóckodással aligha fogunk látványos eredményeket elérni.

Ha ez valóban igaz volna, akkor az utcákon csak bikini-, és alsógatya modellek mászkálnának. Jaj, de szép is volna…

 


Power Plate

 

 

 

Szólíthatnánk akár a Flabélos big bro-jának is, ugyanis a két eszköz meglehetősen hasonlít egymásra. Mindkettőre fel kell állnunk, mindkettő rezeg, azonban a Rubint Réka ajánlásával futó Power Plate gép mégis más. Kérem szépen, ezen mozogni is kell! Egy edzés alkalmával akár minden izomcsoportunkat átmozgathatjuk, a már jól ismert klasszik fitnesz mozdulatokkal. A jó hír, hogy ez már bizony nem csalás és nem ámítás, itt szépen formálhatjuk a kis, vagy éppen nagy fenekünket, hiszen mozgunk, izzadunk. Azonban, ha nem szeretnél 1300 jó magyar forintot fizetni fél óra rezgésért, amely valljuk be, édes kevés a fogyáshoz, akkor tegyél be otthon egy Réka DVD-t és ugyanezeket a gyakorlatokat végezd el a TV előtt, a szőnyegen, full ingyen!

 

 

E-fit, Speed-fitness

 

A két név ugyanazt takarja: mindkét edzésmódszer az EMS (elektromos izomstimuláció) alapelvén, árammal működik, így gyakorlatilag vehetjük egy kalap alá is őket.  Kis tappancsokkal, egy speckó mellénybe bújtatva, egyénre szabva (nagyon) gyenge áramot vezetnek a testünkbe, mi pedig így kell, hogy elvégezzük a fentebb említett, amolyan „béresalexandrás”, vagy „rubintrékás”  - kinek melyik hölgy a szimpatikusabb - gyakorlatokat, mint guggolás, hasprés, kitörés, fekvőtámasz, ésatöbbi. A hatás szintén nem marad el, heti 2-3 edzést javasolnak a szakemberek, merthogy külön edzői szakképesítéssel is rendelkeznek az áramzsonglőrök. Alkalmanként 20-25 percet vesz igénybe, de kapaszkodj meg… 5000 forintba kerül. Ennyit megérnek neked is a szó szerint áramvonalas combok, vagy esetleg a szőnyeg-DVD párosnál maradsz?

 

 

Kozmetikai testkezelések

Végül utoljára hagytuk a leglustábbaknak való alakformálási módszereket, a kozmetikai szalonokban végzett ultrahangos-, kavitációs zsírbontásokat, tekercseléseket, hengerezéseket, és egyéb hókusz-pókuszokat. Rengeteg különböző, extra hatékony kezelést találtunk kis városunkban, melyek egytől-egyig ugyanazt ígérik: akár 3-5 centivel karcsúbb combok, akár 4 centivel laposabb has, már az első kezelés után.

Hát kinek nem borítja el az elméjét az az illúzió, hogy megtalálta a tökéletes, szenvedés nélküli karcsúság titkát?

Na ugye… Valójában azonban ez sem olyan szuper, mint ahogyan hangzik. Való igaz, hogy a kezelések következtében a zsírsejtjeinket körülvevő membránokat felszakítják a kavitációs ultrahanghullámok, ennek következtében azok a nyirokrendszeren keresztül természetes formában távoznak, azonban az eredmény nem jön ilyen könnyen. A kezelést követően fel kell gyorsítani a nyirokrendszert, amit mivel érhetünk el vajon? Sporttal!

 

Következtetésünk tehát az, hogy költheted feleslegesen a pénzt ilyen szuper hatékony újhullámos fogyásra, azonban fontold meg, hogy megéri-e! Ha ezt az összeget a piacon költöd el zöldségekre, gyümölcsökre, illetve jó minőségű konyhai alapanyagokra, akkor is eléred a hőn áhított testsúlyvesztést. Ha pedig mindezt megspékeled egy kis sétával, biciklizéssel vagy edzéssel, akkor sínen vagy az álomalakod felé. Ne feledd, ami több hónap alatt jött fel, az nem fog két hét alatt eltűnni! Légy türelmes, törekedj az egészséges életmódra!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: