2015. 09. 01., kedd, 13:06

9 kaposvári program, amit nem hagyhatsz ki szeptemberben!

Összegyűjtöttük nektek azokat a programokat, amikre mindenképp érdemes ellátogatni szeptemberben. Egy rövid lista azokról bulikról, programokról, amikre mindenképp érdemes ellátogatni, ha már kaposvári vagy és nem otthon szeretnél ücsörögni az ősz kezdetén.

 

1. Vásározzunk!

Minden hónap első vasárnapján összegyűlik a megye sava, borsa és ellátogat a Vásártérre. Minden héten kint találjátok a különböző kirakodókat, de a hónap első hétvégéjén a legnagyobb a boltok és árusok száma. Ha a vásárlás nem is szempont, akkor is érdemes ellátogatni, hiszen a szombat utáni másnapos gyomornak ínycsiklandó hurka, kolbász árusokat találtok a helyszínen!

 

 

2. Partyzzunk a Miénk a Városon!

Idén szuper koncerteket és kísérő programokat hírdetett meg a város a három napos rendezvényre. Pénteken, miután letettétek a suliban a tollakat és a munkahelyeken is kikapcsoltátok a számítógépeket, irány a Kossuth tér vagy a Hangképudvar! A kisebbek a játszóházban, kézműves-foglalkozáson vagy a  Középkori műhelyben találhatják meg a számukra legszórakoztatóbb programot. 

 

 

3. Mozizzunk a Szivárványban!

Akik még nem hallották volna, a Szivárvány Kultúrpalota havonta pár napra mozivá változik és több filmet is vetítenek. A részletes program leírást az interneten megtaláljátok a pontos jegyárakkal, én halkan megsúgom, hogy olcsóbbak mint a Cinema Cityben.. Szeptember 14-16.-ig  a Samba,  28-30.-ig a Második Esély c. filmet vetítik, de a művész filmek kedvelőit sem felejtették el - a Jön Harold! c. filmet szeptember 21.-én tűzik vászonra.

 

4. Látogassunk el a Vasútmodell kiállításra!

Különleges kiállítást találunk szeptember 11-13.- a között a régi ÉDOSZ-ban, azaz a Vállalkozók Házában. A TnT Vasútmodell Klub szervezésében 3 napig  a kisvasútoké a főszerep. Külön amerikai, személy és tehervonatokkal készülnek, amik a terepasztalokon róják majd a köröket, bejárva a hegyeket, völgyeket, falvakat és városokat.

 

 

5. Halásszunk egyedi cuccokat a Hádában!

Szeptember elején megérkezik a legújabb őszi kollekció a nagyobb turkálókba, amiből szemezgethetünk. Szeptember 2.-án a Plázában található bolt újítja fel a készletét, 4.-én pedig a Somogy Áruházban található Hádába érdemes ellátogatni, hiszen teljesen lecserélik az állványokon lévő ruhákat. Szánjunk rá időt, menjünk időben és igazi gyöngyszemekre akadhatunk!

 

6. Látogassunk el a KÁN-ra!

A Kaposvári Egyetem kilencedik alkalommal rendezi meg a Kaposvári Állattenyésztési Napokat. A Pannon  Lovasakadémia területén Szeptember 4-6 között tartandó programon közel 200 kiállító közül szemezhettek. Nekem a Malacfogó verseny nyerte el legjobban a tetszésemet, de számos interaktív és érdekes programból válogathattok.

 

 

7. Menjünk színházba!

A Csiky Gergely színház szeptember 23.-tól tűzi színpadra a Mezítláb a Parkban c. darabot. Neil Simon pompás vígjátékáról érdemes tudni, hogy egykor Oscar-díjas hírességek vitték sikerre, úgyhogy érdemes megnézni, hogy sikerült műsorra vinnie Kaposvár színészeinek.

 

8. Nézzük meg a Magyar-Románt óriáskivetítőn!

A Park Garden Fröccskertjében pénteken, azaz szeptember 4.-én a football szerelmeseinek kedveskednek. 20.45-től Magyarország- Románia labdarúgó EB-selejtezőt nézhetünk óriáskivetítőn, egy jó fröccs és egy kis grillezés mellett. Ha nem a négy fal közül szeretnétek nézni a TV-t és a barátaitokkal szurkolnátok, mindenképp érdemes ellátogatni!

 

9. Durrogtassuk a motorokat!

Szeptember 19.-én megrendezésre kerül a II. Beauty and Loud Autós találkozó. A rendezők számos programmal készülnek a kocsik szerelmeseinek, de részt vehettek koncerteken, különböző bemutatókon, és a DB Race hangnyomásversenyéről sem érdemes lemaradni. A sztárvendég Dukai Regina lesz, de a srácok nagy örömére a Sexy autómosás sem marad el a programlistából..

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: