2015. 08. 31., hétfő, 15:23

Megjelent a könyv, amely garantáltan elaltatja a kisgyerekeket!

Elsőszámú bestseller lett az a gyermekirodalmi alkotás, amely segít a gyerekeknek elaludni

Az eddigi vélemények elég meggyőzőek:

„Amikor először olvastam ezt a kétéves lányomnak, 20 perc alatt elaludt!”

„Már ajánlottam az összes barátomnak, akinek gyereke van; egyszerűen elképesztő!” (Online vásárlók véleménye)

 

Na, várjunk csak egy kicsit.. Gyerekek elalszanak 10 perc alatt… Egy könyvtől? Milyen könyv ez? Valami varázslat? A könyv címe:

A nyúl, aki aludni szeretne.

 

 

Gyermekirodalmi mű tudományos háttérrel

Egy svéd szerző és viselkedéskutató, Carl-Johan Forssén Ehrlin írta egy kicsit mélyebb céllal, mint ahogy az átlagos gyermekirodalmi művek létrejönnek, méghozzá azért, hogy a gyerekek könnyebben aludhassanak el a tudomány segítségével.

„Lényegében a mese javaslatokat tesz a gyerek tudatalattijának, hogy aludjon.” (A szerzőtől olvashatjuk a könyv weboldalán) A nyúl, aki aludni szeretne, tökéletesen működik egy délutáni szunyóka, vagy éjszakai alvás alkalmával, egyedül és csoportosan egyaránt.  Különleges álmos karakterek – mint Ásítás Apó – és speciális nyelvi minták használatával éri el ezt a hatást.

 

 

Megoldást kínál az elkeseredett szülőknek

Azok a szülők, akik problémákat tapasztalnak a gyermekeik elaltatása során, szinte bármit megpróbálnak – természetesen okkal. És ez a könyv tulajdonképpen a szülők  egészségére is hatással van.

Egy felmérés alapján a szülők átlagosan tizenhat éjszakányi alvást veszítenek el gyermekük első három életévében. Arra is rámutattak, hogy hatból egy szülő rövid időre szinte teljesen álmatlan lett, mikor a tipegő a gyerekágyból egy nagyobb ágyba költözött át. És ez a könyv ezeket az alvás nélküli éjszakákat minimalizálni tujda… BINGO!

Mindazonáltal, hogy ez nem lesz megoldás mindenkinek, sőt egyáltalán nem is biztos h bárkivel működik, azért kinyit egy kiskaput abban a világban, ahol a „hogy altassam el a gyerekemet” kérdést több milliószor írták a Google keresőjébe. Igaz történet.

 

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: