2015. 08. 27., csütörtök, 03:51

Az online játék, amire egyből ráfüggsz

Egy sejt vagy, vadászol a nálad kisebb prédára, miközben te növekedsz. Tömören összefoglalva ennyi, amit tudnod kell. Baromi egyszerű a játék felépítése és menete, mégis szerethető és fejben ellazít. Ha suli után a szobában ülve megöl az unalom, vagy az irodában meló közben van felesleg pár perced, itt a legkafább unaloműző. Mi ráfüggtünk!

 

A játék részletes leírása és lényege: Egy sejtet irányít az ember az egérrel és fel kell szedegetni a nála kisebb sejteket, így hizlalva a kis főhősünket. Ha egy nagyobb jön szembe, érdemes menekülni, mert könnyen áldozattá lehet válni.

 

 

A Space gombbal osztódni lehet, - így könnyebb elkapni az ellenséget, ha megfelelően időzítünk - bár érdemes odafigyelni, mert értelemszerűen az osztódott sejtünk a teljes méretünk fele lesz, így jó a környéken szétnézni, kik vannak arrafele, meg persze, hogy akit be akarunk kapni, nem-e nagyobb. A W-vel ki lehet "engedni" magunkból anyagot – a kisebb méret nagyobb sebességet tesz lehetővé – így lehet megmenekülni, ha valaki éppen nagyon be akar kebelezni. Vannak fedezékek is a pályán, amiket zöld, recés szélű körként mutat a játék. Amíg beférünk alá, nincs gond, láthatatlanok vagyunk, viszont amikor már túlnőttük és be akarunk alá menni, feldarabol minket apró picikre.

 

Ha kezdésnél a nevünknek angolul egy országot adunk meg, akkor a körünk az ország zászlajának színében fog pompázni, így hozva fényes dicsőséget rá. További skineket is beállíthatsz magadnak, itt találod a listát, hogy mit kell névnek választani, hogy bedobja a képet. Az oldal szerverein folyamatosan rengeteg ember játszik egyszerre, így sosem unatkozhatsz. Napi szinten több, mint 80.000 egyedi látogató űzi ezt a kedves kis unaloműzőt.

Próbáljátok ki bátran, nem bánjátok meg.

Katt ide a kezdéshez!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: