Beküldés

2015. 08. 26., szerda, 14:24

Átadta a volánt részeg barátjának, aki nekivezette a kocsit egy fának

Tanulságos eset..

Az egyik férfi átengedte a gépkocsi vezetését a barátjának, aki a járművel a 3316-os számú úton megcsúszott és egy fának ütközött. A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a két gyanúsítottal szemben folytatott nyomozást.

 

 

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya M. Tiborral szemben járművezetés ittas állapotban bűntett, B. Benjáminnal szemben pedig járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást.

 

 

Átengedte a volánt a részeg haverjának

A nyomozás adatai szerint 2015. május 16-án délután B. Benjámin átengedte az édesanyja tulajdonában lévő Opel típusú gépjármű vezetését M. Tibornak, aki az autóval a 3316-os számú úton közlekedett Balmazújváros irányába, amikor sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg. A jármű megcsúszott és áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, majd sodródni kezdett, végül nekiütközött egy fának.

 

8 napon túl gyógyuló sérülés

Az autó 23 éves utasa a balesetben súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínre érkező járőrök a 31 éves gépjárművezetővel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredményt mutatott, ezért vezetői engedélyét elvették, valamint őt további mintavételre előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

 

 

Mind a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki

A nyomozók a két helyi lakost később gyanúsítottként kihallgatták. A terheltekkel szemben folytatott nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Skacok, Fontos! Ha nem akartok lemaradni a híreinkről Facebookon, pipáljátok be a "Megjelenítés elsőként" funkciót!