2015. 08. 18., Kedd, 15:40

Bravúros döntetlennel kezdte az idényt a Rákóczi!

Jó hír a kaposvári foci kedvelőknek: a Rákóczi döntetlennel kezdte az idényt, és mindezt idegenben, a félelmetes babócsai arénában sikerült abszolválni. Láthatólag igyekeznek a fiúk meghálálni az önkormányzattól kapott 23 millió forintot.

Így tettek eddig is, hiszen a kaposváriaknak több százmillióba került, hogy csapatuk elérjen Babócsára, de látva a fiúk lelkesedését, ahogy utolsó leheletükig küzdve a 95. percben döntetlenre mentették a meccset, minden forint megérte.

Lehet persze, hogy olcsóbban is ellehet jutni az NB 1-ből a megye 2-be, de ha azt nézzük, hogy egy hét alatt bravúrosan feljutottak a megye 1-be, akkor időarányosítva a nagy menetelést, jövőre akár a BL főtábla is összejöhet. Kérdés kell-e?

Ha azt nézzük, hogy van Kaposvárnak még két csapata a Kaposfüred és a Toponár és mondjuk, ha az NB 1 -ből a Babócsáig vezető útra költött milliókat elfelezik és igazságosan elosztják a három kaposvári csapat között, akkor ma lehet, mindhárom csapat a megye 1-ben indulna, s létrejöhetne hat helyi El clasico - nagy izgalmak viszonylag kevés utazással.

Mert a magyar NB 1 a maga 12 csapatával semmivel sem tűnik izgalmasabbnak, mint egy Rákóczi-Toponár vagy Kaposfüred oda vissza, hogy a szomszéd várról Magyaregresről már ne is beszéljek, ez szintén hat izgalmas kilencven percet garantálna a kaposvári foci kedvelőknek. Az élvonalbeli álmokra költendő milliókat meg elszórhatnák valami más haszontalanságra.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: