2015. 07. 27., hétfő, 08:59

Kaposváron is indul a Yummber!

Étterem helyett egyél egy ismeretlennél - nagyjából erről szól a Yummber, ami az Uber és sok más közösségi alapokon nyugvó szolgáltatás után, most a konyhánkra pályázik.

Már több mint ezer „szakács” regisztrált a Yummber-re, melynek lényege, hogy a főzni tudókat összehozza az enni vágyókkal. Természetesen ingyen nem látnak vendégül minket, de az éttermi árszínvonalnál jóval olcsóbban ehetünk, és új ismeretségekre tehetünk szert a gasztro-közösségen belül, na meg mosogatnunk sem kell..

A magyar fejlesztésű rendszer működése egyszerű, a szakácsként regisztrált felhasználók feltöltik menüjüket a rendszerbe, majd egy általuk megszabott idősávban (például 12 és 14 óra között) fogadják a vendégeket.

Az enni vágyók pedig azt láthatják, hogy ki milyen árú és ízvilágú menüt kínál a közelükben s ebből válogathanak.

 

Több szempont alapján szűrhetünk a rendszerben

Az összekapcsolt feleknek nem kell pénzzel bajlódniuk, a rendszer lehetővé teszi a bankkártáyás fizetést is, 15-20 %-os jutalékért cserébe.

Egy applikáció segítségével regisztrálhatunk a rendszerbe, amely a Google Play online áruházából ingyen letölthető.

 

Ingyenes tölthető az app. a  Google Store-ból

Megkérdeztünk pár kaposvári vendéglátóst, hogy mi a véleményük a rendszerről, de mindannyian csak legyintettek rá. Szerintük nem fog működni, de ha igen, akkor sem jelent majd konkurenciát rájuk nézve.

Mi azonban nagyon jó ötletnek tartjuk, drukkolunk, hogy elterjedjen. Amint Kaposváron is népszerű lesz, megígérjük, hogy elsőként fogjuk tesztelni, és megírjuk nektek a tapasztaltakat!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: