A kakitündérek Kaposváron sem léteznek!

2015. 07. 25., Szombat, 11:49

A kakitündérek Kaposváron sem léteznek!

Szomorú, de ez az igazság..

Kétféle ember van. Akinek van kutyája, és akinek nincs.

Akinek van, az is kétfajta. Az egyik zacskót hord, no nem a fején, hanem diszkréten előkészítve a zsebében, míg a másik féle ilyet sose tart magánál. Ezért van az, hogy amikor az ember éppen nem lehorgasztott fővel sétál, hát belelép. A sejtelmes csusszanásnak különösen a nyári szandálok és papucsok örülnek, kárörvendve juttatva kisebb-nagyobb adagokat a kikandikáló lábujjaknak.

Akinek már volt ilyen szerencséje, az bizonyára lottózott is hirtelen, miközben szitkozva szórta az ikszeket.

Szóval, a mi kis városunkban is láttunk már bokor alján, járda közepén, lakótelepen kakidarabokat virítani és szaglani, így bizony nálunk is aktuális a kutyabarat.hu felhívása, akik mindig is a felelős kutyatartás mellett álltak ki.

 Ennek érdekében több rendezvényt szerveztek, és több kampányt is indítottak már, melyekkel az emberek figyelmét szerették volna felhívni a kutyák életminőségének javítására, a kutyás és nem kutyás társadalom együttélésének harmonizációjára, azok lehetőségeire.

Most is ezt teszik szóróanyagokkal, figyelemfelkeltő plakátokkal, melyet a fővároson kívül egyre több vidéki városban láthatunk. Céljuk, hogy egy kicsit elgondolkoztassák a kutyásokat, vicces úton tudatosítva az üzenetet. (Itt még nem találkoztunk vele…)Ezzel a kampányukkal a tiszta, élhető kutyás városokért küzdenek.
Kedves kaposvári kutyatartók!

Csak egy mozdulat kell! Éppen egy karnyújtásnyi…

Mert a kakitündérek nálunk sem léteznek…

További infók: www.kutyabarat.hu

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: