Beküldés

Adatvédelmi nyilatkozat

A cookie-k használatával kapcsolatos tájékoztatás

Mi az a cookie?
Az Adatkezelő a honlap látogatása során úgynevezett cookie-kat (sütiket) használ. A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit honlapunk az Ön böngészőjének küld el  azzal a céllal, hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak - egy titkos, véletlenül generált számsort - amelyet az Ön eszköze tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül számítógépén.

A cookie-k jogszabályi háttere és jogalapja:
Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

A honlap által használt cookie-k főbb jellemzői:

Omniconvert cookie A felhasználói viselkedés alapján perszonalizált tartalmak megjelenítését teszik lehetővé ezek a sütik.

Google Adwords cookie Amikor valaki meglátogatja az oldalunkat, a látogató cookie-azonosítója hozzáadódik a remarketinglistához. A Google cookie-kat – például a NID és SID cookie-kat – használ a Google-termékekben, így például a Google Keresésben látható hirdetések testreszabásához. Az ilyen cookie-kat például arra használja, hogy megjegyezze az Ön legutóbbi kereséseit, az egyes hirdetők hirdetéseivel vagy a keresési eredményekkel való korábbi interakcióit, továbbá a hirdetők webhelyein tett látogatásait. Az AdWords konverziókövetés funkciója cookie-kat használ. A hirdetésből eredő értékesítések és egyéb konverziók követésére cookie-kat ment a felhasználó számítógépére, amikor az adott személy egy hirdetésre kattint. A cookie-k néhány gyakori alkalmazási módja: a hirdetések kiválasztása annak alapján, hogy mi a releváns az adott felhasználó esetén, a kampányok teljesítményéről szóló jelentések tökéletesítése, és a felhasználó által már megtekintett hirdetések megjelenítésének elkerülése.

Google Analytics cookie: A Google Analytics a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie. A webhelyhasználati statisztikai adatokból készülő jelentések mellett a Google Analytics – az előbbiekben ismertetett néhány hirdetési cookie-val együtt – felhasználható arra is, hogy relevánsabb hirdetéseket jelenítsünk meg a Google-termékekben (például a Google Keresésben) és szerte az interneten.

Általánosan használt cookie-k
Süti neve: PHPSESSID
Süti elhelyezője: Honlapunk
Süti célja: Munkamenet azonosító, egy véletlen generált karaktersorozat, automatikusan jön
létre, célja az egy munkamenethez kapcsolódó oldalletöltések azonosítása.
Süti lejárata: böngésző bezárása, munkamenet vége
Süti neve: cookieWarningDisplayed
Süti elhelyezője: Honlapunk
Süti célja: Abban az esetben jön létre, amikor a felugró süti használatról szóló figyelmeztetést
bezárja, célja, hogy ne jelenjen meg újból a tájékoztatás.
Süti lejárata: 365 nap

A működéshez szigorúan szükséges cookie-k: Ezek a cookie-k a weboldal használatához nélkülözhetetlenek, és lehetővé teszik a weboldal alapvető funkcióinak használatát. Ezek hiányába az oldal számos funkciója nem lesz elérhető az Ön számára. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

A felhasználói élmény javítását szolgáló cookie-k: Ezek a cookie-k információkat gyűjtenek a felhasználó weboldalhasználatáról, például, hogy mely oldalakat látogatja leggyakrabban, vagy milyen hibaüzenetet kap a weboldalról. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatót azonosító információkat, vagyis teljesen általános, névtelen információkkal dolgoznak. Az ezekből nyert adatokat a weboldal teljesítményének javítására használjuk. Ezen típusú cookie-k élettartama kizárólag a munkamenet idejére korlátozódik.

Munkamenet cookie: Ezek a sütik a látogató tartózkodási helyét, a böngésző nyelvét, a fizetés pénznemét tárolják, élettartamuk a böngésző bezárása, vagy maximum 2 óra.

Cookie elfogadás cookie: Az oldalra érkezéskor a figyelmeztető ablakban elfogadja a cookiek tárolásáról szóló nyilatkozatot. Élettartama 365 nap.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

A 74nullanulla.hu oldalak szolgáltatója/üzemeltetője tiszteletben tartja honlap látogatóinak, regisztrált felhasználóinak/hirdetőinek személyes adataihoz fűződő jogait. Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, amelyek alapján azonosítani tudjuk Önt: neve, címe, telefonszáma, email címe, stb.

A 74nullanulla.hu csak olyan személyes adatokat rögzít és tárol, melyeket Ön önként ad meg. A személyes adatai megadásával felhatalmaz minket arra, hogy ezeket az információkat az itt leírtakban, illetve a honlapon külön meghatározott módokon, különböző célokra felhasználjuk. Ugyanakkor Önnek megvan az a joga, hogy a személyes adatai felhasználását korlátozza, megtiltsa, a jövőbeli kapcsolatot bármikor megszüntesse. Kérjük, hogy ezt az igényét, vagy a személyes adatok kezelésével kapcsolatos bármely kérdését, megjegyzését e-mailen jelezze felénk.

A honlap tartalmazhat olyan részeket is (például cikk ajánlása), ahol nem regisztrált személy (ek) személyes adatait is meg kell adnia. Az Ön által megadott nem regisztrált személy (ek) adatait a jövőben semmilyen egyéb célra nem használjuk fel. A személyes adatok biztonsága érdekében, minden ésszerű intézkedést megteszünk azért, hogy a ránk bízott személyes információkat biztonságban tudhassa. Minden Ön által megadott személyes információhoz jelszavakkal korlátozott a hozzáférés azért, hogy a jogosulatlan felhasználást, illetve a személyes adatok megváltoztatását megelőzzük.

Fontos! Esetleges vírus, hacker vagy egyéb internetes bűncselekményből származó adatvesztésért, illetéktelen felhasználásért, és e cselekmények, részben vagy egészéből származó anyagi vagy nem anyagi károkért  a 74nullanulla.hu szolgáltatója/üzemeltetője, felelősséget nem vállal. Továbbá fontos hogy regisztrációs adatait, (Pl.: felhasználói nevét, jelszavát) ne adja ki másnak, ne bízza rá másra, ne írja le!

Személyes adatait kötelességünk kiadni akkor, ha ezt törvény, bírósági, vagy más hatósági végzés írja elő.  Kérjük mindezek figyelembevételével és tudatával regisztráljon oldalainkon, illetve használja azokat!